Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Sport és Szabadidő Testépítés Testépítő Kellékek (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Sport és Szabadidő Testépítő kellékek kategóriában minőségi anyagokból készült Csukló Szorítók, Erődítő Edző Zsákok, Erősítő Kötelek, Erősítők és Expanderek, Fitness Kesztyűk, Medicin Labdák, Multitréner Szalagrendszerek, Súlyemelő Övek, Súlymellény és Testsúlyok, Torna Felszerelések, Ugrókötelek széles választékát találod a markasbolt.hu weboldalán.

szűrés
Raktáron

A testépítő kellékek segítségével mind az otthoni, mind pedig az edzőtermi edzés jól kiegészíthető. Napjainkban divatossá vált nem gépeken hanem különböző fitness kiegészítőkkel vagy saját súllyal való edzés, amihez például a multitréner szalagrenszereinket is ajánljuk.
Természetesen a profi sportolóknak is megtalálják a legjobb kiegészítőket, mint például a súlyemelő övek. Ezeket természetesen mindenkinek ajánluk aki kímélni szeretné a derekát súlyemelés közben. A csuklószorító kíméli a csuklót az ezt igénybevevő gyakorlatokhoz ajánljuk.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!