Segítség az iskolakezdéshez.
Termékcsoport
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Neme
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Akciós
Újdonság
Plus Size
Ár
0 Ft
-
90000 Ft

Sport és Szabadidő Testépítés (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Sport és Szabadidő Testépjtés vagy más néven Bodybuilding kategóriában a legjobb minőségű Csukló szorítók, Edzőpadok, Ugrókötelek, Súlyzórudak, Erősítő kötelek, Edzőzsákok, Fekvenyomó padok, Súlyzók, Fitness kesztyűk, Rúdtartók széles választéka a markasbolt.hu weboldalán.

szűrés

A Testépítés vagy angol szóval Bodybuilding, hatalmas népszerűáségnek örvend, nem csak a férfiak, a nők körében is. Mára az angol szó használata is teljesen beépült a mindennapjainkba. A testépítésnek van professzionális típusa ilyenkor versenyszerű testépítésről beszélünk. Ezeken a versenyeket a testépítők meghatározott pózokat majd egyéni pózolási technikát mutatnak a bírák előtt. A következő kritériumok alapján rangsorolják a versenyzőket: szimmetria,izomzat és a kondició. A testépítés célja, hogy megváltoztassuk külalakunkat, csökkentsük a zsírt és növeljük az izomzatot. A testépítés az alakformálás egyik legjobb eszköze. Fontos betartani a testépítés során az edzés -pihenés időtartamot is, nembeszélve a megfelelő táplálkozásról. Testépítéshez nagyon fontosak a megfelelő kiegészítők és egy jó edzésterv. Az alapja a testépítésnek a súlyzós edzés, ehhez pedig a testépítés kategóriánk alatt rendkívül nagy választékban talál kiegészítőket. Soha ne kezdjünk hozzá segítség nélkül a komolyabb testépítéshez, mindig kérjük profi segítségét.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!