Barion Pixel
Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Sport és Szabadidő Görkorcsolya Fitness Görkorcsolyák (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

Sport és Szabadidő Fitness görkorcsolyák kategóriában széles választékban találod a legjobb temékeket a markasbolt.hu weboldalán. A Fitness görkori a legelterjetteb görkori fajta, amelynek kinézete és súlya is könnyedséget ad.

szűrés
Raktáron

A fitness görkorcsolya a szabadidős görkorcsolyák legelterjedtebb változata. A gyártól a maximális gördülési élményt szolgáltatják, a legminimálisabb terméksúllyal. A markasbolt.hu oldalán legkülönbözőbb színvilágban pompázó korcsolyák közül választhatsz. Ezeket a görkorcsolyákat a legszélesebb körben, utcán, skate parkokban is használhatod. A kezdőknek a kisebb méretű kerekekkel felszerelt darabokat, a már tapasztaltabb korisoknak a nagyobb kerekű, hosszabb sínes termékeket ajánljuk. Mindig ügyelj arra, hogy görkori szorosan illeszkedjen a lábadra, erősen fűzd be, illetve csatold fel a sporteszközt, különben nem várt sérülések jelentkezhetnek boka tájékán.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!