Csábító újdonságaink!

BIZTOS VÁLASZTÁS

Biztos méretválasztás? Nálunk ezt is megteheted, semmi kockázat, hiszen ha nem jó a méret, mi rugalmasan kicseréljük! Semmi teendőd nem adódik, ha méretcserét szeretnél, nincs más dolgod, mint belépni saját fiókodba ahonnan tetszés szerint elindíthatod a csere, vagy pénzvisszafizetés folyamatát. Segítségre van szükséged? Keress minket bátran (email-ben, telefonon vagy facebook messengeren).

ALAKÍTHATÓ KEDVEZMÉNYEK

Kiváló minőségű termékeink nem a piac legolcsóbb termékei, azonban Te mégis megvásárolhatod a legkedvezőbb árainkon! Törzsvásárlói megbecsülésünknek köszönhetően minden vásárlónk a vásárlásainak megfelelő szintre léphet, mellyel személyre szabott árakat érhet el, Így mindenki magának alakíthatja árait a legkedvezőbb szintig. Bővebben itt>>>

INGYENES SZÁLLÍTÁS

INGYENES SZÁLLÍTÁST adunk ajándékba, minden 15 000 Ft-ot meghaladó rendelésünkhöz, mert nagyra értékeljük bizalmadat. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb magyarországi divat webáruháza legyünk, ügyfeleinket teljes megelégedéssel szolgálhassuk ki.

ÖRÖK BIZTONSÁG

Örök biztonság számunkra azt jelenti, hogy megrendelőinknek teljes biztonságot nyújtsunk afelől, hogy kizárólag eredeti márkajelzésű termékhez jutnak megrendeléseik során. Ezt úgy érjük el, hogy minden márkajelzéssel ellátott áruinkat közvetlenül a márka tulajdonosa által megbízott forgalmazótól vagy maga a márka tulajdonosától szerzünk be és annak az engedélyével illetve felügyeletével értékesítjük azokat.

Természetesen, ha bármilyen probléma vagy kérdés merülne fel a megrendeléskor vagy azt követően, akkor azt a lehető legrugalmasabban a vásárló megelégedésére gyorsan kezeljük.

 

Köszönjük bizalmad előre is minden munkatársunk nevében!

 

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!