Rider márka

A Rider a megbízhatóság és a kényelem jelképe. A Rider gyerek papucstól a  Rider női és Rider férfi papucsig mindent megtalálsz ami a láb kényelmének szüksége van. A Rider papucs színvilága minden évben vidámságot hoz a divat világába. A Rider szandál könnyed és stílusos megjelenése igazán trendivé és teljessé teszi a szetted. Válaszd a kényelmet, válaszd a Ridert.

A Rider papucsok és szandálok széles választékát kínálja férfiaknak nőknek és gyerekeknek egyaránt. A Rider a minőség és a stílus megtestesítője. A férfi kollekcióját visszafogott színek és kényelem jellemzi. A női kollekcióban igazi női és színek és visszafogott mintázatok jelennek meg a kényelemmel egyesítve. A gyerek kollekciójának a kényelem a legfőbb mozgatórugója.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!