Kedvezmények 20% tól>>>

2

nap

17

óra

40

perc

11

mp.

Márkák Rider

A Rider a megbízhatóság és a kényelem jelképe. A gyerek papucstól a női és férfi papucsig mindent megtalálsz ami a láb kényelmének szüksége van. A Rider papucs színvilága minden évben vidámságot hoz a divat világába. A Rider szandál könnyed és stílusos megjelenése igazán trendivé és teljessé teszi a szetted. Válaszd a kényelmet, válaszd a Ridert.

Rider neve évek óta a magas színvonalat és a strapabíróságot jelenti a strandpapucs és utcai papucs világban. A kollekciókban megtalálhatóak a Rider női, Rider férfi, Rider gyerek utcai és strandpapucsok valamint a Rider szandálok is. Minden évben hoz a Rider olyan kollekciókat a boltok polcaira, amely nem csak a szemet gyönyörködteti, a lábad is kényezteti.

Tavaszi újdonság Rider színekben

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0