Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Retro Jeans Táska Kis oldaltáska (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Retro Jeans táskák olyan szuper termékeket kínálnak számodra, mint Retro Jeans hátitáska, Retro Jeans oldaltáska, Retro Jeans övtáska és a Retro Jeans válltáska. A táskák a mai trendeket követik, mellyel mindig stílusos tudsz maradni. A markasbolt.hu elhozza számodra a legújabb divatot.

szűrés
Raktáron

A legtöbb nő meztelennek érzik magát a táskája nélkül. Az 1860-as évektől az utazásokhoz kezdték el készíteni az egyre praktikusabb táskákat, amik már zárhatóak és több rekesszel rendelkezőek voltak. A hölgyeknek így nagyobb hely jutott a tárgyaiknak, már maguk is hordhatták csinos kézitáskáikban. A táskák kinézete, mérete, mintázata a divattal együtt változik. A táskák között is van örök darab, amire minden hölgy beuház. A fiataloknak, könnyebb és stílusos viselet a hátitáska, ami szabadon hagyja mind a két kezed és könnyen tudsz benne mozogni. Akinek kényelmetlen a hátitáska, annak is több lehetősége van a stílusos darabok között keresgélni. Egy oldaltáska vagy egy válltáska méreteiben térhetnek el. Az övtáska praktikus viselet mind a hölgyek, mind az urak számára.

A Retro Jeans táskák több féle viselethez illenek. A méretük és kinézetük is eltérő az aktuális divatot követve Retro Jeans-re jellemző vonásokkal együtt. A márka nagy figyelmet fordít arra,hogy a kiegészítői együtt és különállóan is divatosak legyenek. A válltáskákhoz és a hátizsákokhoz megtalálod a hozzá illő pénztárcát is. Ezeket a táskákat elegáns alkalmakra is nyugodtan viselheted vagy a hétköznapokon, ahogy szeretnéd. A kézitáskáknak hatalmas előnye a hely. Szoktak viccelődni, hogy a női táska sok mindent rejt. Ezekben a táskákban valóban sok mindent el tudsz rejteni. A táskák teljessé varázsolják az outfited.

A férfiaknak az övtáska és a sport táska nyújt segítséget a személyes termékeid szállításában. Az övtáska kényelmes megoldás egy fesztiválon, mert beleférnek a fontos dolgaid így például a pénz, igazolványok, telefon. A Sport táska az utazást és a sport felszerelésed szállítását könnyíti meg.

A markasbolt.hu elhozza számodra  a legújabb trendeket és házhoz is szállítja azt.

 Ismerd meg az extráink előnyeit!

Biztos jártál már úgy, hogy megrendeltél egy táskát és amikor megkaptad rájöttél,hogy mégis inkább a másik színt szeretted volna. Ennek a terméknek a visza szállítási költsége téged terhel és ha kéred a másik színű terméket akkor plusz költségekkel fog járni. Így már nem is akkora öröm az új táska. A markasbolt.hu termékcsere biztonság extra szolgáltatással ez nem fordulhat elő, mert ha nem tetszik a táska színe vagy nem olyan, amilyenre gondoltál, felhívod az ügyfélszolgálatot, kiválasztod a másik terméket és 24 órán belül kézhez is fogod kapni a kiválasztott táskát. Ehhez nincs más dolgod mint a nem kért táskát becsomagolni és a futárt kezébe adni, amikor megérkezik. Ő pedig odaadja neked az új táskát, amivel máris öröm lesz a vásárlás. 

Van egy táska, amit nagyon szeretnél megvenni. Megrendeled magadnak és kiderül,hogy a párod is megvette neked. Nem kell aggódnod ,mert a visszaszállítjuk garanciával vissza kapod a termék árát. Nincs más dolgod, mint becsomagolni a táskát, jelezni  az ügyfélszolgálat felé és a kollégák küldik a termékért a futárt. Ez neked így semmilyen plusz költséggel nem jár.

A barátnőd beleszeretett a táskádba és meg akarod lepni a szülinapján ami csak hónapok múlva lesz? Megrendeled neki a táskát, de kiderül, hogy  a párja is ezt vette neki. Ne bánkódj a 360 napos visszavásárlási garanciával  visszakapod a termék vételárát. Nem kell mást tenned,mint megőrízni az eredeti csomagolást és blokkot és mi a termék beérkezése után visszautaljuk a pénzt.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!