Ne maradj le róla>>>

2

nap

21

óra

13

perc

30

mp.

Márkák Retro Jeans Női Szandál

A Retro Jeans női cipő szandál kategóriában sokféle stílus találkozik. Magas sarkú elegáns vagy parafa lapostalpú  laza viselet. Bármilyet is keresel a Retro Jeans kínálatában biztos megtalálod. A markasbolt.hu elhozza számodra a legújabb divatokat. Nézd folyamatosan az újdonságokat.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő

Nyáron különösen fontos, hogy olyan lábbelit viseljünk, ami jól szellőzik és olyan, mintha semmi nem lenne a lábunkon. Ezért a forró napokra nincs is jobb választás egy komfortos női szandálnál. Az igazán nőies szettekhez a platform és a telitalpú szandálok dukálnak, és a kényelemről ezek esetében sem kell lemondani. Egy komolyabb eseményre, egy kerti partyba vagy hivatalos? Vagy a hétköznapokon szeretnéd feldobni a szettedet egy csinos és divatos lábbelivel? Az alkalmi szandál tökéletes választás ezekre az alkalmakra is.

A Retro Jeans szandálok stílusa nem csak az elegáns öltözethez illenek. Egy overál, póló shorttal vagy szoknyával, kitűnő választás akár egy hétköznapi akár egy kerti parti szettjéhez.

A szandálok több féle anyagból készülnek és ezt a  Retro Jeans is alkalmazza. A parafa talppal készült szandálok, könnyed és jól szellőző szandálokat eredményez. A divat sokat változik évről évre. A szandálok divatja is sokat módosult az ókori róma óta, ahol a szandál,a nyagából vagy kinézetéből meg tudták mondani ki milyen rangú. A nők és a férfiak is szandált viseltek a tógához. Az ókori róma stílusa többször vissaztér a divatba. A magas sarkú szandál csak az 1920-as években jött be  a divat területére és azóta is töretlen sikerrel halad előre.

A szandálok között a legsikeresebb nyári termék a saru, amely a nyaralást és a forró nyári napokat juttatja eszedbe. Könnyed viselet akár a nyaraláshoz akár csak egy kis sétához. Színekben gazdag trendi kialakítása miatt a fiatalok kedven viselete kánikula idején.

A markasbolt.hu elhozza neked a legújabb és legvagányabb trendeket, amiket a Retro Jeans szandálok kínálnak. Válogass hozzá a Retro Jeans nyári ruhái között és tedd teljessé a nyári szetted

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0