Kedvezmények 70%-ig>>>

2

nap

19

óra

25

perc

20

mp.

Retro Jeans Női Cipő

Retro Jeans női cipő jó minőségének köszönhetően megragadta a vásárlók figyelmét. A Retro női cipő sok féle stílusa miatt minden hölgy megtalálja a számára legjobbat. A Retro Jeans alkalmi cipő, Retro Jeans bakancs, Retro Jeans csizma, Retro Jeans papucs, Retro Jeans saru, Retro Jeans slipon, Retro Jeans szandál, Retro Jeans utcai cipő és a Retro Jeans vászoncipő újdonságait a markasbolt.hu hozza el Neked és házhoz is szállítja a legújabb kollekciókat.

Retro Jeans Női Cipő Alkalmi cipő további kategóriái:
Retro Jeans Női Cipő Saru további kategóriái:

A Retro Jeans cipők a fiatal generációnak készül a legújabb divat követésével. A Retro női cipő a trendi megjelenés példája.  Minden évszakban más stílussal és más színvilággal állnak elő a tervezők. Ezeket a változásokat a Retro Jeans folyamatosan követi, sőt a vászoncipőknél diktálja is. Több féle stílus között válogathatsz a Retro Jeans bokacsizmától a nagysikerü Retro Jeans sarun keresztül a Retro Jeans vászoncipőig széles és színes a választék.

A Retro nagy figyelmet fordít a színek összeállítására. Ne legyen túl kihívó, mégis felkeltse a figyelmet a viselőjére. Minden évben új trendet hoz a tél a bokacsizmák és a bakancsok területén is. A Retro Jeans minőségi anyagból dolgozza ki a termékeit. A hideg, esős, latyakos időben jól jön egy olyan gumicsizma, ami bélelt, melegen és szárazon tartja a lábat. A márkának hatalmas  sikere van ezen a területeni is. Itt is a visszafogottság jellemzi a termékeket és pont ezért annyira népszerű. Ezzel az egyszerű stílussal minden tél szetthez stílusos és kényelmes viseletet kapsz.

A Retro Jeans utcai cipők a fiatalonak készül a laza és stílusos viseletre.

Ahogy a télen a bakancs és a csizma, úgy a nyári időszakban a saru és a vászoncipő, ami sikeres termékek. A nyári cipőkkel, apapucsokkal a retro Jeans nem fogja vissza magát a színeket illetően. A Retro Jeans saru sok féle színnel, színkombinációval kerül a boltok polcaira és a markasbolt.hu kínálatába. A saru egy kényelmes és divatos viselet a hétköznapokra és akár kisebb összejövetelekre is. Egy overállal, egy maxi vagy mini Retro Jeans ruhával kitűnő viseletnek számít a nyári forróságban. A vászoncipő a lazább viselethez tartozik, amit nadrághoz, shorthoz is fel tudsz venni akár egy fesztiválra vagy egy könnyed sétára is.

Ismerd meg az extráink előnyeit! 

Jártál már úgy, hogy meg rendeltél egy terméket, de nem volt jó a méret? Az a legrosszabb, amikor a választott ruhádról kiderül, hogy nem jó a méret! A csalódás mellett még a postaköltséget is neked kell állni. Ez a markasbolt.hu weboldalon nem fordulhat elő a termékcsere biztonság extra szolgáltatással, ami lehetővé teszi számodra, hogy az ügyfélszolgálat hívása után másnapra a kezedbe vedd a kiválasztott ruhád megfelelő méretben és ez számodra semmilyen plusz költséggel nem jár.

Biztos megtörtént már veled is, hogy meg rendeltél egy ruhát, amin nagyon megtetszett neked és amikor megkaptad mégsem volt jó a méret. Sajnos el is fogyott a termék. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és jelezd felénk a problémát. Amennyiben nem tudjuk kicserélni az áhított darabot, úgy futárt küldünk a termékért és visszatérítjük a vételárát számodra. Ez a vissza szállítjuk garancia.

Nagy a család és előre szoktál gondolkodni a karácsonyi ajándékokkal vedd meg a kiválasztott terméket és lepd meg vele a szeretettedet. Ne aggódj a méret miatt most sem a meglepetés nem maradhat el a 360 napos visszavásárlási garanciával visszatérítjük A vételárat ha nem jó a méret Amennyiben nem volt használva a ruha és az eredeti cimke is rajta van. Rendelj bátran rizikó nélkül. 

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0