Akciók akár 50%-ig

2

nap

13

óra

54

perc

14

mp.

Márkák Retro Jeans Férfi Vászoncipő

A Retro Jeans férfi vászoncipő  kiváló minőségének köszönhetően megragadta a vásárlók figyelmét. A Retro tornacipők kínálata folyamatosan nő és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A Retro Jeans férfi tornacipőcipő gondoskodik a divatos megjelenéséről, a markasbolt.hu pedig elhozza számodra a legújabb trendeket.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő

A Retro Jeans vászoncipők töretlen népszerűséggel és divat diktáló stílussal rendelkeznek. A Retro tornacipő minden évben megújul és elhozza neked a legtrendibb vászoncipőket. Mi lehet ezeknek a cipőkben a népszerűségének a háta mögött? Járjunk utána.

A vászoncipő közismertebben tornacipő, kezdetben valóban a sportolásra, tornára használták,mert a gumis recés talp stabilabb tapadást, a vászon felső rész pedig könnyedebb érzést biztosított a viselője számára. Mára már a divatban játszik nagy szerepet, a tavasz és a jóidő megérkeztével. A stílusos megjelenéshez a póló és a bermudával viselt vászoncipő segít hozzá.

A Retro Jeans férfi vászoncipői között a legnépszerűbb kollekció a Claxton, amely évről évre magán viseli a legújabb színek trendjét. Az egyszerű mintázat változatos színek teszi méltán kedveltté a férfiak körében.

Ha összehasonlítjuk a vászoncipőt a versenytársakéval, rögtön szembetűnik az anyagminőség, ami a felsőrész és a talp résznél is meglátszódik. Az orr résznél van egy gumirész, ami a hosszabb élettartamot is elősegíti. A vászoncipő az a termék, ami sosem megy ki a divatból. Legyen szó egy családi rendezvényről, egy haveri találkozóról, egy randiról vagy csak egy hétköznapi eseményről a Retro Jeans vászoncipő sikeres választás lesz a szettedhez. 

Nézd meg a Retro Jeans Vászoncipő leújabb kínálatát, melyet a markasbolt.hu házhoz is visz a számodra.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0