Barion Pixel
Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Prestige Táska Hátitáska (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Prestige táska hátitáska kategóriában lenyűgöző termékeket találsz. A Prestige hátitáska letisztul kialakítása teszi igazán sikeressé a terméket. A markasbolt.hu kínálatában megtalálod a legjobb darabokat, amik igazán illenek a stílusodhoz.

szűrés
Raktáron

A Prestige hátitáska letisztult megjelenésével hódítja meg a hölgyek szívét. A táskán visszafogott márkajelzés jelenik meg amely mégis nagyon feldobja a hátitáskákat. A táskájuk a pántja és igazán különleges kialakítású. A hátitáska nagy előnye minden elfér benne amire egy nőnek szüksége van úgy hogy a közünk mégis szabadon marad. 

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!