Barion Pixel
Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Prestige Táska (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Prestige táska modern és stílusos kollekciókkal rukkol elő minden évben. A szezonnak megfelelő színekkel és megjelenéssel lesz igazán sikeres. A Prestige hátitáska, Prestige oldaltáska, Prestige válltáska igen népszerű minden korosztály számára.

szűrés
Raktáron

 A Prestige táska többféle stílussal jelenik meg a vásárlók színe előtt. A Prestige hátitáska és a Prestige válltáska is a legújabb trendeket alkalmazza ezáltal lesz igazán sikeres a fiatal hölgyek körében. Az arany és az ezüst berakások teszik igazán vagány a kollekciókat. A Prestige márka története nem régre nyúlik vissza viszont annál nagyobb léptekkel halad előre a siker területén. 

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!