Akciók akár 50%-ig

2

nap

14

óra

19

perc

20

mp.

Márkák Pepe Jeans

A Pepe Jeans márka 1973-ban született és mára már több mint 60 országban van jelen. Hazánkban számos márkaboltban és üzletben is megvásárolhatóak a cipői. A Pepe Jeans eleinte csak farmereket dobott a piacra, később viszont cipőket is gyártani kezdtek. Az évek során olyan sztárok vették fel termékeiket egy-egy kampány erejéig, mint Sienna Miller, Victoria Beckham vagy Ashton Kutcher. A markasbolt.hu elhozza számodra a Pepe Jeans női, Pepe Jeans Férfi és a Pepe Jeans fiú kínálatot.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő

1973 ban megalakul a Pepe Jeans. Ebben az időben divatot kevésbé a marketing és a pénz határozta meg, így a londoni designer Nitin Shah és testvérei Arun és Milan megálmodtak egy részletgazdag farmert azoknak, akik beleuntak az unalmas semmitmondó farmerek tömegébe.

37 évvel később a Pepe Jeans 60 országban van jelen 7000 nagykereskedéssel, 300 store-ral, de a mai napig hű maradt az eredeti célhoz: olyan farmert készíteni, amely kihívás a fiatalok divatjára. A Pepe Jeans népszerűsége nem maradt észrevétlen Nagy Britanniában, majd 1980-tól megtette első lépéseit a nemzetközi piac felé.

A márka mára megmutathatja egyedi megjelenését hazánkban is. Népszerűségének köszönhetően elterjedt gyorsan a jól megkülönböztethető stílusos vonalakkal, feltűnő dizájn elemekkel ellátott Pepe Jeans cipő kollekció, mely széles választékával szolgálja ki a fiatalos igényeket.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0