Barion Pixel
Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Pepe Jeans márka (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Pepe Jeans márka 1973-ban született és mára már több mint 60 országban van jelen. Hazánkban számos márkaboltban és üzletben is megvásárolhatóak a cipői. A Pepe Jeans eleinte csak farmereket dobott a piacra, később viszont cipőket is gyártani kezdtek. Az évek során olyan sztárok vették fel termékeiket egy-egy kampány erejéig, mint Sienna Miller, Victoria Beckham vagy Ashton Kutcher. A markasbolt.hu elhozza számodra a Pepe Jeans női, Pepe Jeans Férfi és a Pepe Jeans fiú kínálatot.

szűrés
Raktáron

1973 ban megalakul a Pepe Jeans. Ebben az időben divatot kevésbé a marketing és a pénz határozta meg, így a londoni designer Nitin Shah és testvérei Arun és Milan megálmodtak egy részletgazdag farmert azoknak, akik beleuntak az unalmas semmitmondó farmerek tömegébe.

37 évvel később a Pepe Jeans 60 országban van jelen 7000 nagykereskedéssel, 300 store-ral, de a mai napig hű maradt az eredeti célhoz: olyan farmert készíteni, amely kihívás a fiatalok divatjára. A Pepe Jeans népszerűsége nem maradt észrevétlen Nagy Britanniában, majd 1980-tól megtette első lépéseit a nemzetközi piac felé.

A márka mára megmutathatja egyedi megjelenését hazánkban is. Népszerűségének köszönhetően elterjedt gyorsan a jól megkülönböztethető stílusos vonalakkal, feltűnő dizájn elemekkel ellátott Pepe Jeans cipő kollekció, mely széles választékával szolgálja ki a fiatalos igényeket.

A Márkák Pepe Jeans további kategóriái

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!