Kedvezmények 70%-ig>>>

4

nap

6

óra

21

perc

14

mp.

Devergo Női Cipő Vászoncipő

A Devergo női cipő vászoncipő kategóriában olyan cipőket találsz, amik egy fiatalos hétköznapi női lábbelik kifejlesztése. A Devergo női vászoncipők tökéletes választások lehetnek utcai viseletre. Teljessé teszik a tavaszi/ nyári szetted.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő

A tornacipőket évekig megvetéssel szemlélték, egészségtelennek, slamposnak tartották. Az első modern futócipő, amely kényelmes elülső résszel, recés talppal és rugalmas talpbetéttel jelent meg 1962-ben a piacokon. Ezután azonban már egymást követték az újítások: változatos, élénk színek, egyre célszerűbben kidolgozott talpmintázatok. Sikere töretlen évről évre. Fiatalabbak, idősebbek, férfiak, nők és gyerekek is hordják egyaránt. A vászoncipő mindenkié!

A markasbolt.hu elhozza számodra a legfrissebb Devergo vászoncipőket, melyekkel kitűnsz a tömegből. Kényelmes viselet bármilyen alkalomra. Válassz hozzá a Devergo női ruházatából overált, shortot vagy egy nyári ruhát és jelenj meg vele bárhol stílusosan. Egy könnyed nyári nap, beszélgetés a barátnőkkel, egy kisebb családi rendezvény vagy csak egy hétköznapi tevékenység és a Devergo tornacipő feldobja az öltözeted.

Színekben gazdag és trendi vászoncipő könnyed érzést biztosít a lábadnak, ezért is szeretik oly sokan. A Devergo vászoncipő népszerűsége a könnyű anyagösszetételből és az egyedi stílusból tevődik össze. Egy nyaralásra amit biztos magaddal viszel az tornacipőd, ami egy tengerparti vagy egy tóparti sétához tökéletes választás,mert olyan könnyű mintha semmi nem lenne a lábadon. A gumis alsórész és a minőségi vászon felsőrész teszi lehetővé számodra ezt a kellemes érzést. 

A hölgyek körében a rövid szárú vászoncipő a népszerűbb, mégis megtalálható a kínálatban a magas szárú vászoncipő is. Bár nem egyenlő mértékben kedvelt a két fazon,mégis nem lehet oka panaszra,mert a magas szárú vászoncipő is felfelé tör a népszerűségi listánján.

A markasbolt.hu elhozza Neked a legizgalmasabb, legtrendibb, legújabb Devergo vászoncipőket és házhoz is szállítja a kiválasztott darabot. Válassz hozzá a Devergo női ruhái közül könnyed nyári szettet.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0