INGYENES SZÁLLÍTÁS KÓD: SNT03

0

nap

3

óra

40

perc

25

mp.

Női Cipő

A Női cipő olyan, mint a női táska. Sohasem elég belőle egy. Minden alkalomhoz másféle stílus, másféle szín és az évszakokhoz is igazodni kell. Miana, Mayo Chix, Devergo, Retro Jeans, Nike, Adidas, Heavy Tools. Csak néhány márka, ami megtalálható a markasbolt.hu széles, színes és trendi kínálatába. Ha nem vagy biztos benne, mi az ami jól áll a számodra, akkor keresd fel a markasbolt.hu Divat Expert szolgáltatását és találj rá az egyedi stílusodra.

Női Cipő Alkalmi cipő további kategóriái:
Női Cipő Saru további kategóriái:

Női cipőből sohasem elég 1 pár. Cipőt mindig a szettedhez igazítod és választasz hozzá illő táskát is. Egy csinos cipő ki tudja emelni a láb szépségét, melyben a viselője igazán jól érzi magát. Lehet ez a cipő kényelmes sportos, utcai vagy egy elegáns alkalmi cipő. Az évszakokhoz igazodva, a választékos kínálatban megtalálod a legjobb márkás cipőket a számos kiváló márka között. Miana, Mayo Chix, Retro Jeans, Devergo, Heavy Tools, Adidas, Nike és még sok trendi brand.

Őszi megújulás

Az őszi időszak a bőségek tárházát rejti. Ilyenkor még használható a tornacipő is amely a melegebb napokon igazán vagány viseletet ad.  A vászoncipők kínálata a márkák között is széleskörű. Miana tornacipő, Retro tornacipő vagy a Devergo tornacipő. A vászoncipők között a visszafogottól a neon színeken keresztül a merészebb darabokig mindent megtalálsz. Magas vagy rövidszárú tornacipőkben ősszel is megtalálod a megfelelő darabokat. Ilyenkor már előkerülnek a bokacsizmák is, melyek stílusa igen változó. A magassarkútól a lapos sarúig a kínálat végtelen. A Chelsea csizma kényelmes viselet és a nadrágos vagy szoknyás szettedhez is viselheted. Egy kötött ruhával, leggingszel vagy harisnyával bárhová viselheted. Ilyenkor már előkerülnek a gumicsizmák is, mely hatalmas népszerűségnek örvedenek a fiatalok körében. Devergo gumicsizma, Retro gumicsizma vagy Miana gumicsizma kínálatában megtalálod a legmenőbb és legújabb trendeket is. A sportcipőt és az utcai cipőt évaszaktól függetlenül fel tudod venni. A Sport cipők stílusa is változik a divattal együtt.  A klasszikus darabokat a Nike és az Adidas kínálatában mindig megtalálod.

Téli trendek

A téli cipők közül a bakancsok és a bélelt csizmák, amik ilyenkopr sikeresek. Magassarkú, magasszárú, lapostalpú vagy bokacsizma a márkák között megtalálod amit szeretnél. A csizmákat nagyon jól tudod variálni a téli öltözetedben. Egy magasszárú csizma a kötött ruhához trendi és vagány megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0