Barion Pixel
Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Nobo Táska Kézitáska (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Nobo táska kézitáska kategóriában az igaz nőies darabokat találod. Egy üzeleti megjelenés nélkülözhetetlen kelléke a Nobo Kézitáska. Nagy előnye, hogy vállpánt is tartozik hozzá, így nem csak kézitáskaként, válltáska ként is használható.

szűrés
Raktáron

A Nobo kézitáska a legvagányabb stílusban és a legpraktikusabb kivitelezésben jelenik meg a vásárlók előtt. Széles választékban a legújabb trendekkel jelenik meg a markasbolt.hu weboldalán . A Nobo kézitáska az egyik legsikeresebb terméke a márkának és nem véletlenül. Igazán nőiessé stílusos trendi és praktikus darabok. 

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!