Mystic Day márka

Mystic Day Mert nőnek lenni jó! A Mystic Day női ruha tervezői, szeretnék a hölgyek önbizalmát erősíteni kortól és testalkattól függetlenül. Az alkalmi ruhák tervezésénél mindig elsődleges szempont, hogy az adott ruha viselője lehető legszebb, legkarcsúbb formáját hozzák elő. A markasbolt.hu kínálatában lómegtalálod a legizgalmasabb és legtrendibb Mystic Day ruhákat.

A Mystic Day az elegancia és a stílus megtestesítője, ami a magabiztos nő kinézetét kelti életre. Az anyaghasználata és  a minták elhelyezkedése teszi igazán sikeressé az alkalmi ruhák körében. Minden évszaknak megvan a maga bája és stílusa.Nézzük meg mi teszi a Mystic Day ruhákat olyan népszerűvé.

 Őszi trend

Az Ősz kezdetén is sokan tartanak kinti rendezvényeket, amikhez éjszaka már elfér egy blézer. A Mystic Day ruhákhoz illő blézereket megtalálod a kínálatban. Ilyenkor a hűvösebb napokon a hosszú nadrág is elegáns viseletet ad egy hosszá illő blúzzal és blézerrel együtt. A magabiztosságot növelni fogja a nadrághoz egy magas sarkú cipő is. A Mystic Day kínálatában nem csak a nagyon alkalmi ruhákat, hanem a kicsit hétköznapibb darabokat is megtalálod, amit egy állásinterjú vagy egy tárgyalás alkalmával tudsz viselni.

Téli elegancia

Télen a karácsonyi családi összejövetelek, a céges rendezvények, a szilveszteri partik eleganciájához megtalálod a kínálatban a tökéletes ruhát. Télen sokan a tájhoz hasonló beszülkülnek. A télben is sok csoda és lehetőség van. A partikon a Mystic Day ruhák nem csak a színeivel dobják fel a hangulatot, hanem a te kisugárzásoddal is. Teremts magadnak Önbizalmat és a külvilág is csak rád fog figyelni.

Tavaszi megújulás

Bár már melegednek a nap sugarai még csalókás ez a meleg. Ezért az alkalmi ruhákhoz még ajánlott blézert, kardigánt felvenni. A virágminta az örök, amivel sosem lehet mellé fogni. A nagysága a ruha stílusától függ és természetesen  a viselője jellemétől. Hiába szép egy ruha ha a viselője nem érzi jól magát benne. A Mystic Day pont a magabiztosságot szeretné erősíteni minden hölgyben, mérettől függetlenül.  A magabiztosság és a szépség nem méretfüggő. Igenis minden nő megérdemi,hogy szépnek érezze magát. A visszafogottól a merészebb darabokig mindent megtalálsz a kínálatban. A tavaszi ballágási szezonra, garantáltan megtalálod a saját stílusod.

Nyári elegancia

Nyáron sokkal több összejövetelre, rendezvényre kapsz meghívást, mint a többi évszakban. Ilyenkor a legjobb érzést egy vékonyabb anyagból készült ruha adja, ami nem csak elegáns, kényelmes is. A Mystic Day figyelemmel kíséri adivat alakulását és asszerint készíti el a ruhákat, fazon és színek területén egyaránt. A kihívó ruháktól a visszafogott eleganciáig a nyári szezonban is megtalálod a legjobban hozzád illő darabot ami erősíteni fogja az önbizalmad és bírni fogod a táncot egész este. A Mystic Day kínálatában, nem csak a ruhákat találod. A blúzok, a szoknyák és a nadrágok széles választékát találod meg külömbözé és mégis összeillő színekben. Variáld  akedvenc ruhadarabjaid, így mindig meg tudsz újulni.

 

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!