Kedvezmények 20% tól>>>

2

nap

18

óra

2

perc

42

mp.

Márkák Mystic Day

Mystic Day Mert nőnek lenni jó! A Mystic Day női ruha tervezői, szeretnék a hölgyek önbizalmát erősíteni kortól és testalkattól függetlenül. Az alkalmi ruhák tervezésénél mindig elsődleges szempont, hogy az adott ruha viselője lehető legszebb, legkarcsúbb formáját hozzák elő. A markasbolt.hu kínálatában lómegtalálod a legizgalmasabb és legtrendibb Mystic Day ruhákat.

A Mystic Day az elegancia és a stílus megtestesítője, ami a magabiztos nő kinézetét kelti életre. Az anyaghasználata és  a minták elhelyezkedése teszi igazán sikeressé az alkalmi ruhák körében. Minden évszaknak megvan a maga bája és stílusa.Nézzük meg mi teszi a Mystic Day ruhákat olyan népszerűvé.

 Őszi trend

Az Ősz kezdetén is sokan tartanak kinti rendezvényeket, amikhez éjszaka már elfér egy blézer. A Mystic Day ruhákhoz illő blézereket megtalálod a kínálatban. Ilyenkor a hűvösebb napokon a hosszú nadrág is elegáns viseletet ad egy hosszá illő blúzzal és blézerrel együtt. A magabiztosságot növelni fogja a nadrághoz egy magas sarkú cipő is. A Mystic Day kínálatában nem csak a nagyon alkalmi ruhákat, hanem a kicsit hétköznapibb darabokat is megtalálod, amit egy állásinterjú vagy egy tárgyalás alkalmával tudsz viselni.

Téli elegancia

Télen a karácsonyi családi összejövetelek, a céges rendezvények, a szilveszteri partik eleganciájához megtalálod a kínálatban a tökéletes ruhát. Télen sokan a tájhoz hasonló beszülkülnek. A télben is sok csoda és lehetőség van. A partikon a Mystic Day ruhák nem csak a színeivel dobják fel a hangulatot, hanem a te kisugárzásoddal is. Teremts magadnak Önbizalmat és a külvilág is csak rád fog figyelni.

Tavaszi megújulás

Bár már melegednek a nap sugarai még csalókás ez a meleg. Ezért az alkalmi ruhákhoz még ajánlott blézert, kardigánt felvenni. A virágminta az örök, amivel sosem lehet mellé fogni. A nagysága a ruha stílusától függ és természetesen  a viselője jellemétől. Hiába szép egy ruha ha a viselője nem érzi jól magát benne. A Mystic Day pont a magabiztosságot szeretné erősíteni minden hölgyben, mérettől függetlenül.  A magabiztosság és a szépség nem méretfüggő. Igenis minden nő megérdemi,hogy szépnek érezze magát. A visszafogottól a merészebb darabokig mindent megtalálsz a kínálatban. A tavaszi ballágási szezonra, garantáltan megtalálod a saját stílusod.

Nyári elegancia

Nyáron sokkal több összejövetelre, rendezvényre kapsz meghívást, mint a többi évszakban. Ilyenkor a legjobb érzést egy vékonyabb anyagból készült ruha adja, ami nem csak elegáns, kényelmes is. A Mystic Day figyelemmel kíséri adivat alakulását és asszerint készíti el a ruhákat, fazon és színek területén egyaránt. A kihívó ruháktól a visszafogott eleganciáig a nyári szezonban is megtalálod a legjobban hozzád illő darabot ami erősíteni fogja az önbizalmad és bírni fogod a táncot egész este. A Mystic Day kínálatában, nem csak a ruhákat találod. A blúzok, a szoknyák és a nadrágok széles választékát találod meg külömbözé és mégis összeillő színekben. Variáld  akedvenc ruhadarabjaid, így mindig meg tudsz újulni.

 

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0