Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Mustang márka (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A MUSTANG egy német textilipari társaság amit 1932. május 2-án alapítottak. 1999 óta már cipőket, öveket és táskákat is gyártanak minőségi bőrből. A Mustang kategóriában megtalálod a Mustang női és Mustang férfi termékeket.

szűrés
Raktáron

A MUSTANG textilipari céget 1932-ben alapították Németországban. Kezdetben munkaruházati termékeket gyártottak, hiszen akkoriban a még ismeretlen volt a  farmernadrág Európában. A második világháború után, 1948-ban, az alapító veje, Albert Sefranek nagyszerű üzletet csinált, mely megalapozta a családi vállalkozás jövőjét: egy Németországban állomásozó amerikai katonával elcserélt hat üveg helyi pálinkát hat darab farmernadrágra. Az így beszerzett farmernadrágok szolgáltak az első európai farmerek mintájául, melyek hamarosan zajos sikert arattak. Később a márka portfóliója kiszélesedett: nemcsak farmernadrágok, de cipők és egyéb ruházati termékekkel is bővült a MUSTANG kínálata.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!