Ingyenes szállítás kuponkóddal: NS200930 >>>

0

nap

10

óra

1

perc

17

mp.

Mustang

A MUSTANG egy német textilipari társaság amit 1932. május 2-án alapítottak. 1999 óta már cipőket, öveket és táskákat is gyártanak minőségi bőrből. A Mustang kategóriában megtalálod a Mustang női és Mustang férfi termékeket.

A MUSTANG textilipari céget 1932-ben alapították Németországban. Kezdetben munkaruházati termékeket gyártottak, hiszen akkoriban a még ismeretlen volt a  farmernadrág Európában. A második világháború után, 1948-ban, az alapító veje, Albert Sefranek nagyszerű üzletet csinált, mely megalapozta a családi vállalkozás jövőjét: egy Németországban állomásozó amerikai katonával elcserélt hat üveg helyi pálinkát hat darab farmernadrágra. Az így beszerzett farmernadrágok szolgáltak az első európai farmerek mintájául, melyek hamarosan zajos sikert arattak. Később a márka portfóliója kiszélesedett: nemcsak farmernadrágok, de cipők és egyéb ruházati termékekkel is bővült a MUSTANG kínálata.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0