ÚJDONSÁGOK ÉS KEDVEZMÉNYEK>>>

5

nap

8

óra

15

perc

32

mp.

Miana Táskák Hátitáska

A Miana hátitáska a divatos és fiatalos megjelenés megtestesítője. Több féle stílusban találsz rá. A Virágostól az egyszínűig, a mattól a fényesig mindent megtalálsz. A divatos hátitáska nem évszak fűggő.  A legtöbben mégis tavasztól őszig használják. Eg ypóló, rövidnadrág kombinációval valóban stílusos lehetsz. A markasbolt.hu elhozza számodra a Miana legújabb kollekcióját.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő

Sokan összekeverik a hátitáskát és a hátizsákot. A köztudatban sokszor a kettő egyet jelent, pedig a kettő között hatalmas külömbés van. Egy túrázáshoz  hátizsákot választasz, mert nagy, sok minden belefér, sportos és igen pratikus. A hátitáska egy kisebb, divatos, sokszor tele mintával, színekkel és a stílusa változatos. Viszont ezt a hétköznapokon horhatod és trendi kiegészítője lehet a trendi outfitednek.  A Miana hátitáska divatos és trendkövető. A virágos mintáival, pasztel színeivel és a műbőr anyagával olyan stílusos kiegészítője lesz a szettednek, mellyel kiemelkedsz a tömegből. A Miana hátitáskák a vidámságot és a fiatal megjelenést sugallják.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0