Barion Pixel
Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Miana Táska Övtáska (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Miana táska övtáska kategóriában trendi és stílusos darabokat találsz. A Miana övtáska a legújabb trendeket követi. Az övtáska sokáig nem volt néperű csak a férfiak körében. Ma már a hölgyek is előszeretettel viselik az övtáskát.

szűrés
Raktáron

 A Miana övtáska folyamatosan követi az aktuális divatot. Régen csak övtáska ként használták és főleg a férfiak ezt a típusú táskát. Ma már viszont ő a hölgyek egyik közkedvelt darabja és sportos öltözethez vállon viselve. Az övtáska egyre népszerűbb kiegészítő. Az övtáska kilépett a sportos skatujából és átlépett a trend és a vagányság világába. Végre eljött az idő, amikor egy randira is nyugodtan felveheted, mert stílusos kiegészítője lesz az outfitednek. Az övtáskák nagy előnye hogy csak az lesz nálad amire szükséged van. 

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!