RETRO-DEVERGO-MIANA... -20%>>>

0

nap

11

óra

17

perc

17

mp.

Miana Női Cipő

 A Miana cipő maga a nőies megjelenés megtestesülése. Minden hölgy megtalálja a saját stílusát. Lehet igazi csajos vagy kicsit sportosabb a megjelenésed, biztos rátalálsz arra a Miana cipőre, ami neked tetszik, amibe igazán jól érzed magad. Ha megtaláltad a cipőd, de nincs hozzá szetted, akkor a markasbolt.hu Divat Expert szolgáltatásával megtalálod amit szeretnél és a legfontosabb, ami jól is áll neked.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő
Kérem várjon... Kis türelmet ...
Miana Női Cipő Alkalmi cipő további kategóriái:

A Miana igen nagy figyelmet fordít a cipők tervezésére. Figyelembe veszi a cég az aktuális divatot, a cipő formáját és hangulatát. Évről évre változik a divat és az igények évszakhoz igazodnak. A Miana gondosan megálmodja és megalkotja a termékeit. A kínálatban megtalálod a Miana tornacipőt,  Miana sportcipő, Miana szandált, Miana bakancsot, Miana bokacsizmát és a Miana csizmát is.  Alkalmi cipők vagy hétköznapi, díszített vagy egyszerű, a választék óriási és igen változékony. Nézzük részletesen, hogy milyen termékeket találsz a markasbolt.hu oldalán.

Miana bokacsizma

A Miana bokacsizma trendi, fiatalos és csajos megjelenésével igazán teljessé teszi az öltözeted. A bocsacsizmákat  a mai trendnek megfelelően több féle hosszúságú nadrágokhoz, szoknyákhoz vag yruhákhoz tudod viselni. Ezek a szettek megadják számodra a kellő magabiztosságot amivel elérheted a munkában vagy a magánéletben is a céljaidat. Az egyik legsikeresebb termék, mert a csizmát ötvözi a magas sarkúval. A Bokacsizma sikere abban rejlik, hogy a test legvékonyabb részét a sarkat hangsúlyozza. Mindenki megtalálja  a saját stílusát a Miana kínálatában.

Miana hosszúszárú csizma

A Miana csizma viselése nem csak télen lehetséges. A vékonyabb típusait ősszel, tavasszal is nyugodtan horhatod ruhával vagy szoknyával. A Miana hosszúszárú csizmái között megtalálod a lapos és a magassarkút is. A fekete csizmát kombinálhatod színes nadrágokkal, felsőkkel, viszont ha nem szereted a hétköznapi viseleteket, a kínálatban megtalálod a színes csizmákat is. Anyagában is változatos, mert a fénylő kiviteltől a fordított bőrig mindent megtalálsz, ami csak a kényelmes viselethez és a stílushoz elengedhetetlen.

Miana bakancs

A Miana változatos termékeivel tört be a piacra. A Miana bakancsok a magabiztos és stíluskovető hölgyeknek készült. Amikor előkerülnek a bakancsok, már biztos lehetsz benne, hogy beállt a rosszidő.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0