ÚJDONSÁGOK ÉS KEDVEZMÉNYEK>>>

2

nap

4

óra

24

perc

38

mp.

Miana Cipő

A Miana cipő egyet jelent a divatos megjelenéssel. Magabiztosság, nőiesség, fiatalos lendület. A Miana cipő kollekcióiból minden hölgy megtalálja a hozzá illő legjobb stílust. Az évszakokhoz és trendekhez igazodó cipők rendkívül népszerű a hölgyek körében. Alkalmi vagy hétköznapi öltözet, a markasbolt.hu elhozza neked a megfelelő lábbelit.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő
Miana Cipő Bakancs további kategóriái:

Az évszakok váltakozásával a Miana cipő választéka is megújul. A szürke hétköznapokban is megkapod azt a lendületet a Miana-val amellyel magabiztos és fiatalos tudsz maradni. Kényelmes, stílusos, fiatalos. Ezekek jellemzik leginkább a Miana cipő kollecióit. Tekintsd meg a kínálatot, melyben a márkás cipők széles választékát megtalálod. Részletesen bemutatjuk neked milyen cipőket találsz a Miana kollekciójában és mihez illik a leginkább az a stílusú cipő.

A nyár egyik legsikeresebb terméke a saru, mely laza viselet a hétköznapokban, ugyanakkor egy nyári ruhával elegáns hatást is kölcsönöz. Színekben gazdag fiatalos és kényelmes viselet a forró nyári napokon. A saru mellett a szandálok választéka is igen változatos a márkásbolt kínálatában. A Miana szandál magas sarkú, lapos és magastalpú tervezése minden öltözethez passzolni fog.

A lazább és sportosabb megjelenéshez a Miana tornacipő adja meg a lendületet. Színes mintázatával és egyedi megjelenésével fiatalos szettet tesz egésszé. Egy shorttal és egy női felsővel a tornacipő kiváló választás a melegebb tavaszi és a nyári időben egyaránt. Ehez a szetthez a sportcipő is kiváló választás. A Nyár a végtelen lehetőségek tárháza az öltözetben és a lábbelikben egyaránt.

Az esősebb idő megérkeztével előkerülnek a gumicsizmák is, melyek berobbantak a köztudatba és divatban is maradtak. Színesek,vidámak és több féle stílust képviselnek. Az elegánsabbtól a lazább megjelenésig, mindent megtalálsz a kiválasztott szettedhez. Sportcipő és az utzcai cipő az örök klasszikus mely nem hiányozhat egy cipősszekrényből sem.  A rosszabb idő beálltával a bakancs és a csizma is viselésre vár. A Miana csizma kínálatában a bokacsizmától a combcsizmáig mindent megtalálsz ahhoz hogy igazán vagány és magabiztos lehess. A csizmákat nem csak télen tudod viselni. Egy vékonyabb kötött ruha, magasszárú csizmával és egy Miana oldaltáskával egy igazán nőies szettet ad. A Miana bakancs változatos anyagfelhasználásával a stílusok is külömbözőek.

Válogass a széles kínálatban és találs meg a saját stílusod, mellyel magabiztos leszel.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0