Kedvezmények 20% tól>>>

2

nap

18

óra

52

perc

54

mp.

Márkák MB Collection Női Vászoncipő

Az MB Collection mindig arra törekszik, hogy a legtrendibb és legújabb divatot hozza el számodra. A jóidő beálltával a vászoncipőknek is elérkezik az ideje. Végre fel tudod venni már tavasszal is. A markasbolt.hu elhozza neked a legsikeresebb termékeket amit az MB Collection kollekciójában megtalálsz.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő

A vászoncipők eredetileg nem nyerték el a vásárlók tetszését. A gumitalp és a vászon felsőrész túl slamposnak tűnt. A sportolásra és tornázásra tökéletesen megfelelt, mert jó volt a tapadása. A köznyelben ezért is maradt meg tornacipőként a neve. Ma az egyik legsikeresebb divat cikknek számít. Szinte mindenkinek lapul egy tornacipő a cipős szekrényében, mivel több féle szetthez is fel tudod venni.

A tavasz megérkeztével egy könnyed lábbelit is újra elővehetsz a szekrényedből, amit szoknyához, nadrághoz vagy ruhához is fel tudsz venni. A platform divat folyamatosan visszatér a kifutókra, ezért az MB Collection is lépést tart a divattal. A platform kombinálása a vászoncipővel egy igazán izgalmas és trendi viseletet alkot. A platform stílus folyamatosan visszatért a divat színpadára és mindíg képes újat mutatni. Változatos színekkel, mintákkal és stílussal jelenik meg a platform vászoncipő. A palettán számos olyan tornacipő megtalálható, ami a visszafogottabb hölgyeknek készültek. Az izgalmat és a különlegességet kereső hölgyek is megtalálják itt, a számukra tetszetős darabokat.

A mai divatnak megfelelően minél kihívóbb egy cipő, annál trendibb. Az MB Collection elhozza számodra a legizgalmasabb vászoncipőket, amiket a nyáron különféle stílusokhoz tudsz majd viselni. Legyen szó egy könyned családi rendezvényről, egy kerti partiról vagy egy kisebb céges rendezvényről, az öltözetedhez találsz megfelelő vászoncipőt.

Egyre több menyasszony is bevállalja a vászoncipőt, mert vagány, különleges és az egész éjszakán át tartó táncolásban kényelmes viselet. Ha igazán bevállalós vagy, akkor a lehetőségek tárháza végtelen a vászoncipk használatához.

A markasbolt.hu elhozza számodra a legtrendibb és legújabb divatot, amit az MB Collection kínál számodra.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0