Akár 50%-ig

5

nap

21

óra

4

perc

9

mp.

Márkák MB Collection Női Szandál

Itt a nyár és vele együtt megérkezett a jóidő és a meleg is. Nincs is jobb viselet a meleg napokon mint a szandál és a saru. Az MB Collection szandálok hatalmas választékkal és izgalmas darabokkal vár téged. A markasbolt.hu elhozza számodra a legújabb trendeket és házhoz is szállítja.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő

Amikor előkerülnek a szandálok, biztos lehetsz benne, hogy végre itt a nyár. Egy jó szandál ismérve, hogy kényelmes, divatos és jól szellőzik. Az MB Collection szandálok igazi trendkövető darabok. Több féle stílusú és színű, alkalmi és hétköznapi szandálok széles választéka. Most mutatunk neked egy pár szandál típust, amit fel tudsz venni bármilyen alkalomhoz.

A telitalpú szandálok magas sarkain sokkal nőiesebbnek érezed magad és a lábaid is sokkal kecsesebbnek tűnnek. A magas sarkú szandálok nem minden szetthet illenek, ezért a telitalpú szandál a legjobb választás a nyári öltözetedhez. Viseld a homokban vagy a fűben egy séta alkalmával és kényelmesen fogod érezni magad a séta közben.

Az úgynevezett espadrilles a nyár egyik nagy slágere. Ez a szandál magas és lapostalpú változatban is megtalálható, a közös bennük, hogy fonott háncs talpazattal rendelkezik, amitől nem csak vagány, hanem kényelmes is. Ezzel a stílussal is sok féle szandál elérhető a legtrendibb színekben. Az nyári öltözeted teljessé és vonzóvá varázsolja. Egy nyári ruha, egy short vagy egy tunika viseletét teljessé teszi.

Az MB Collection szandálok között a pántos szandálok is megtalálhatóak. Idén az asszimetrikus pántok is megtalálhatóak a széles palettán. A bokapántos szanálok között különböző anyagú és vastagságú pántok fogják a bokád és tartják stabilan és kényelmesen. Ezeket a szandálokat is kitűnően fel tudod venni különöző eseményekre és alkalmi ruhákhoz. Ezeknél a szandáloknál is érvényesül hogy minél kihívóbb annál trendibb.

A szandálok között megtalálod a sarukat is, amik egy laza és könnyed viselet a forró nyári napokon.

A markasbolt.hu elhozza számodra a legizgalmasabb és legtrendibb cipőket és szandálokat.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0