Barion Pixel
Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Mayo Chix Táska (1)

Mayo Chix táska tervezői mindig naprakészen követik a trendirányzatokat és gondot fordítanak arra, hogy a vásárlók széles körű mindennapi kollekciókból válogathassanak. A Mayo Chix Válltáska, Mayo Chix hátitáska, Mayo Chix kézitáska tervezésénél odafigyeltek, hogy elegáns és hétköznapibb darabok is megtalálhatóak legyenek a kollekcióban. Ezek a Mayo Chix táskák könnyen tisztíthatók így akár magunkkal vihetjük a strandra, tengerpartra is. A markasbolt.hu elhozza számodra a legújabb Mayo Chix táskákat.

szűrés
Raktáron
<strong>Mayo Chix</strong> női kézitáska LÍDIA <strong>Mayo Chix</strong> női kézitáska LÍDIA 20%
Mayo Chix női kézitáska LÍDIA
Akciós ár: 15.750 Ft
RRP ár:  19.690 Ft
Elérhető méretek: ONE SIZE
szűrés termékek megtekintése (1)

A táskák különleges kinézetet biztosítanak a viselőjük számára és  elárulják a táskát birtokló nő divatstílusát amit követ. A táskák növekvő népszerűsége az elmúlt 100 évben követte a társadalmi függetlenséget is, amit tulajdonosaik kivívtak maguknak.

Sok-sok évvel ezelőtt a nők szinte csak a háztartásnak éltek és a személyes dolgaiknak elég volt egy pénztárca, amit a ruhájuk alá tudtak elrejteni. Ahogyan kezdték elhagyni otthonaikat mind a szórakozás, mind a munkájuk révén, a táskák nagyon hasznosak voltak arra, hogy abban hordják a fontos dolgaikat. Ezek mérete igen változó volt, ahogy napjainkban is sok féle stílus megtalálható a palettán. A vonaton vagy hajón való közlekedés robbantott az utazással kapcsolatos kiegészítők piacán: divatossá váltak a bőröndök, a ruhaládák, a kalap- és cipős dobozok, valamint a kézitáskák.

A Márkák Mayo Chix Táska további kategóriái

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!