Nyári Best of 1 0 nap 0 1 óra 2 5 perc 3 6 mp
Márka
Termékcsoport
Szín
Méret
Akciós
Neme
Állapot
Kollekció
Ár
2900 Ft
-
90000 Ft

Márkák Mayo Chix Női Kosztüm-Blézer (1)

Mayo Chix a termékeivel a kifinomult stílusú nőket célozza meg. A cég 1989-ben alakult és mára már az egyik legismertebb márkává nőtte ki magát. A Mayo Chix cipő és Mayo Chix ruházat széleskörű kínálatát hozza el a számodra a markasbolt.hu. Az újdonságok folyamatosan érkeznek az áruházba és az aktuális divatot is nyomon tudod követni.

szűrés
Stylist
ajánlat
<strong>Mayo Chix</strong> női blézer MORON <strong>Mayo Chix</strong> női blézer MORON 50% 0
Mayo Chix női blézer MORON
11.545 Ft
23.090 Ft
szűrés megtekintés (1)
Mayo Chix kosztümök, blézerek tervezői mindig naprakészen követik a trendirányzatokat, és gondot fordítanak arra, hogy a vásárlók széleskörű mindennapi kollekciókból válogathassanak. A kosztümök, blézerek ma már nem csak alkalmakra, de mindennapi viseletként is ajánlott, egy farmer nadrággal nagyon lezser viseletet biztosít. A kosztümök és blézerek lehetnek egy gombos, két gombos vagy cipzárasok is. Folyamatosan elérhető akciós termékeink széles választéka vár téged!
Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!