Kedvezmények 70%-ig>>>

6

nap

2

óra

57

perc

42

mp.

Mayo Chix Női Cipő

A Mayo Chix cipő széles választékát találod meg a markasbolt.hu kínálatában.  A Mayo Chix női cipő kategóriában olyan népszerű termékeket találsz, mint a Mayo Chix Csizma, Mayo Chix Sportcipő, Mayo Chix szandál vagy a Mayo Chix utcai cipő. Ezek a divatkövető cipők igen népszerűek a fiatal hölgyek körében, akik szeretik a divatot és magabiztosak akarnak lenni. A markasbolt.hu elhozza számodra az évszaknak megfelelő legújabb trendeket.

Mayo Chix Női Cipő Alkalmi cipő további kategóriái:

A Mayo Chix cipő újdonságokat a markasbolt.hu kínálatában megtalálod. A Mayo Chix női cipők egyedi tervezésének köszönhetően különlegessé és magabiztossá teszi viselőjét . Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon a markasbolt.hu online áruházban van a legnagyobb Mayo Chix női cipő kínálat. Mayo Chix alkalmi cipő, Mayo Chix csizma, Mayo Chix sportcipő és a Mayo Chix utcai cipő kategóriákban a legújabb trendeket találod. A Mayo Chix cipők megtervezésénél a stílus és a kényelem volt a fő szempont. Az újdonságaink között folyamatosan megtalálod a legújabb divatot és a legszélesebb választékot. Outlet box kínálatában szuper termékeket találsz kedvezményes áron. A markasbolt.hu mindig arra törekszik, hogy a legújabb divatot szállítsa el otthonodba. A Mayo Chix cipők pedig biztosítják a széles választékot.

Tavaszi cipő trend

Vannak időtálló, klasszikus alapdarabok, amiknek ott van a helyük a szekrényedben a tavaszi jó idő megkezdésével. Ott vannak az éppen érvényes trendek, amelyek magával ragadnak és egy időre beköltöznek a gardróbod polcaira. Ahogy közeledik egy újabb évszak, mindig felmerül a kérdés: vajon mi lesz az adott évszak legnépszerűbb újdonsága? A markasbolt.hu újdonságai között mindig megtalálod a legújabb divatot. A Tavaszi cipők kezdenek nyitottabbak lenni, amik vékonyabb anyagból készülnek. Megjelennek a szandálok és az elegánsabb magas sarkú cipők is. Az utcai cipők színvilága egyre inkább az évszaknak megfelelő színkavalkádot hoz létre.

Nyári cipő trend

A nyári divat végtelen lehetőségeket tár elénk. Az utcai cipők kihívó színekkel, a szandálok egyre vékonyabb pántokkal jelennek meg a divat színterén. Könnyed viselet és a stílusos megjelenés jellemzi a nyári cipők divatját. Az utcai cipőknél is mint a szandáloknál a platform stílus a jellemző. A sportcipőknél egy kis csillogás és a merészebb anyag használása lesz a jellemző, főleg a Mayo Chix új kollekciójában.

Őszi cipő trend

Az őszi cipő trendnél előkerülnek a gumicsizmák és a magasabb szárú bokacsizmák, amelyek az esős és hűvös idő beköszöntét jelzik. Újra előjönnek a mattos és sötétebb, ősziesebb színek és a vízhatlan anyagok. A Mayo Chix nagy figyelmet fordít arra, hogy az idő rosszabbra fordulásával az elegancia és stílus megmaradjon a cipők kivitelezésében. A bokacsizma nőiességét folyamatosan megőrzik, akár a magas akár a laposabb talpú típusnál.

Téli cipő trend

Télen előkerülnek a magas szárú csizmák, melyek a láb vonalát hangsúlyozzák ezzel megőrizve a nőies alakot. A Mayo Chix kínálatában a kötött hosszú ruhák, tunikák megjelenésével egy igazán menő szettet állíthatunk össze a csizmák segítségével. Az outfit összeállításában a Mayo Chix kabátok is megjelennek, melyek teljessé teszik az összképet.

Ismerd meg az extráinkat!

Jártál már úgy,hogy megrendeltél egy Mayo Chix cipőt, de nem volt jó a méret? Nincs attól rosszabb mikor az áhitott cipőről kiderül, hogy nem a te méreted. Nagy csalódás, arról nem is beszélve, hogy ez plusz költséget jelenthet, ha ki akarod cserélni a megfelelő méretre. Ez a markasbolt.hu webáruházban nem fordulhat elő a Termékcsere biztonság extra szolgáltatással. Megrendeled a választott cipőt, megkapod, felpróbálod és ha kiderül,hogy nem jó a méret, jelezd az ügyfélszolgálat felé, akik küldik is a megfeleő méretet. Te becsomagolod a terméket és amikor megérkezik a futár a jó mérettel, odaadod neki a cserélendő terméket. 24 órán belül nálad is van a megfelelő méret és nem került plusz költségedbe a vissza- és az újabb házhozszállítás. Így valóban élvezheted a megfelelő Mayo cipőd.

Veled is megtörtént már, hogy leárazás alkalmával beleszerettél egy cipőbe, amiből csak 1 darab volt és pont a Te méreted? Megérkezett, de sajnos mégsem jó a méret. Amennyiben ez megtörténik veled a markasbolt.hu webáruháznál a visszaszállítjuk garanciával csak keresd fel az ügyfélszolgálatot, akik készséggel állnak a rendelkezésedre és ha nem szeretnéd semmire kicserélni a terméket, vissza utaljuk a vételárat.

Te egy előrelátó vásárló vagy és időben vásárolsz a születésnapokra, névnapokra? A barátnődnek nagyon megtetszett a Mayo Chix cipőd és szeretnéd vele meglepni a születésnapján, ami később van? Nem kell aggódnod most sem a méret miatt és a meglepetés sem marad el, mert a 360 napos visszavásárlási garanciával visszatérítjük a vételárat, ha nem volt használva a cipő, eredeti dobozban és címkével  van el látva. Így a karácsonyi ajándékokat is megveted már előre és gond nélkül visszatérítjük a vételárat.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0