Akár 50%-ig

1

nap

5

óra

58

perc

14

mp.

Márkák Mayo Chix Kiegészítő Zokni

A Mayo Chix kiegészítők között megtalálod az öltözeted kiegészítőit. Mayo Chix baseball sapka, Mayo Chix pénztárca, Mayo Chix öv, Mayo Chix sapka. Mayo Chix kiegészítőkre a tervezők ugyan akkora figyelmet fordítanak, mint a ruhadarabok kivitelezésére. A Mayo Chix kiegészítők elengedhetetlen darabok a hozzáillő Mayo Chix ruhákhoz, cipőkhöz. Válaszd ki a programodhoz megfelelő öltözeted és vedd magadhoz a Mayo Chix kiegészítőd.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő
A kiegészítőket mindenki használja és szereti, akár divatkövető, akár nem. Elég csak a pénztárcákra gondolnunk,a mi már az ókori rómában megjelent. Stílusa és alakja azóta sokat változott. A sapkák divatja is különbözik a kezdeti termékektől. Az évek előrehaladtával különböző stílusú és formájú sapkák jelentek meg a divat piacán. Mintázatuk és anyaghasználatuk kombinálásával stílusos és kényelmes terméket kapunk. Az övek sok éve keresztül csak a férfiak kiváltsága volt. Az kor fejlődésével a hölgyek számára is dekoratív és kényelmes öveket terveztek. A Mayo Chix a divatérzékeny hölgyeknek készít stílusos kiegészítőket. A baseball sapka igazán illik a kabátokhoz és mellényekhez egyaránt. 150 éves múltra tekint vissza és ma az egyik legsikeresebb fejfedőnek számít. Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek meg van a maga kedvence.
Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0