Barion Pixel
Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Mayo Chix Kiegészítő Öv (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Mayo Chix kiegészítő öv kategóriában az egyik legnépszerűbb Mayo termék található. A MAyo Chix évről évre előrukkol új dizájnokkal és nyerik el veleük a divat szerető hölgyek tetszését. A markasbolt.hu oldalán megtalálod a legújabb Myo Chix öveket.

szűrés
Raktáron
A kiegészítőket mindenki használja és szereti, akár divatkövető, akár nem. Elég csak a pénztárcákra gondolnunk,a mi már az ókori rómában megjelent. Stílusa és alakja azóta sokat változott. A sapkák divatja is különbözik a kezdeti termékektől. Az évek előrehaladtával különböző stílusú és formájú sapkák jelentek meg a divat piacán. Mintázatuk és anyaghasználatuk kombinálásával stílusos és kényelmes terméket kapunk. Az övek sok éve keresztül csak a férfiak kiváltsága volt. Az kor fejlődésével a hölgyek számára is dekoratív és kényelmes öveket terveztek. A Mayo Chix a divatérzékeny hölgyeknek készít stílusos kiegészítőket. A baseball sapka igazán illik a kabátokhoz és mellényekhez egyaránt. 150 éves múltra tekint vissza és ma az egyik legsikeresebb fejfedőnek számít. Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek meg van a maga kedvence.
Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!