Félelmetes lenne kihagyni! 0 3 nap 2 3 óra 0 6 perc 1 7 mp
Termékcsoport
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Neme
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Akciós
Újdonság
Plus Size
Ár
3495 Ft
-
7490 Ft

Márkák Mayo Chix Kiegészítő Öv (2)

A Mayo Chix kiegészítők között megtalálod az öltözeted kiegészítőit. Mayo Chix baseball sapka, Mayo Chix pénztárca, Mayo Chix öv, Mayo Chix sapka. Mayo Chix kiegészítőkre a tervezők ugyan akkora figyelmet fordítanak, mint a ruhadarabok kivitelezésére. A Mayo Chix kiegészítők elengedhetetlen darabok a hozzáillő Mayo Chix ruhákhoz, cipőkhöz. Válaszd ki a programodhoz megfelelő öltözeted és vedd magadhoz a Mayo Chix kiegészítőd.

szűrés
<strong>Mayo Chix</strong> női öv DETTY <strong>Mayo Chix</strong> női öv DETTY 4
Mayo Chix női öv DETTY
7.490 Ft
<strong>Mayo Chix</strong> női öv DINA <strong>Mayo Chix</strong> női öv DINA 50% 2
Mayo Chix női öv DINA
3.495 Ft
6.990 Ft
szűrés termékek megtekintése (2)
A kiegészítőket mindenki használja és szereti, akár divatkövető, akár nem. Elég csak a pénztárcákra gondolnunk,a mi már az ókori rómában megjelent. Stílusa és alakja azóta sokat változott. A sapkák divatja is különbözik a kezdeti termékektől. Az évek előrehaladtával különböző stílusú és formájú sapkák jelentek meg a divat piacán. Mintázatuk és anyaghasználatuk kombinálásával stílusos és kényelmes terméket kapunk. Az övek sok éve keresztül csak a férfiak kiváltsága volt. Az kor fejlődésével a hölgyek számára is dekoratív és kényelmes öveket terveztek. A Mayo Chix a divatérzékeny hölgyeknek készít stílusos kiegészítőket. A baseball sapka igazán illik a kabátokhoz és mellényekhez egyaránt. 150 éves múltra tekint vissza és ma az egyik legsikeresebb fejfedőnek számít. Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek meg van a maga kedvence.
Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!