Ipanema Gyerek

Az Ipanema gyerek kollekciója változatos és színes darabokból áll. Az Ipanema gyerek papucs és az Ipanema gyerek szandál kényelmes viselet minden lurkó számára. A csajosabb dararokat imádni fogják a lányok. A markasbolt.hu kínálatában mindenki megtalálja  asaját stílusához legjobban illő darabokat.

Az ipanema gyerek termékei között a szandálok és papucsok és széles választékban találhatóak meg. A gyerekekhez illően igazi színes korrekciókat hozzál az Ipanema a markasbolt.hu weboldalára. A nyári melegben igazán kényelmes viselet mert olyan mintha nem lenne semmi a lábon mégis, biztosan simul a lábfejre. Izgalmas motívumok, vidám színek ez jellemzi az ipanema kollekcióját a meg minden évben megújul.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!