Regisztrálj most és nyerd vissza vásárlásod értékét!

840x241erkezo

Hogyan működik?

Regisztrálj új VIP Club fiókot a shopba vagy jelentkezz be a már meglévő fiókodba és a vásárlásod értékét visszanyerheted a játék ideje alatt. Légy Te a szerencsés vásárló, aki duplázik. A játék havonta újra indul.

Ne felets el követni a facebookon, hiszen ott találkozhatsz mindig a nyertessel!

https://www.facebook.com/markasboltom

Játékszabályzat >>

Miért lesz jó a VIP Club tagság?

Ha része leszel a Club-nak, akkor nem csak egy regisztrált vásárló leszel, hanem számos előnyökkel vásárolhatsz a markasbolt.hu kínálatából. Ahányszor vásárolsz, annyiszor nyersz, hiszen mindig vár valami ajándék a csomagodban. Folyamatosan fut valamilyen játék, a markasbolt.hu megbecsülést ad vásárlóinak. Kedvezményeink sávosan emelkednek a vásárlások mértékétől függően.

jelentekezemgomb.[1]

 VIP tagoknak fenntartunk:

 • Club kedvezmény sávok
 • 2 féle ingyenes szállítást
 • további kedvező szállítási módokat
 • játékos kedvezményeket
 • személyre szabott ajánlatok

Kinek ajánljuk?

Mindazoknak akik szeretik:

 • ha megbecsülik mint vásárlót
 • akik kedvelik a kedvezményeket
 • akik örülnek, ha törődünk velük
 • akik imádják az akciókat
 • akik nem szeretnek magas árat fizetni a szállításért

Bennünk nem csalódhatsz! Hiszen:

 • ügyfélszolgálatunk mindig készen áll fogadni hívásod, vagy üzeneteid megválaszolására.
 • problémád adódik a termékkel? Azonnal orvosoljuk azt, ahogy azt szeretnéd!
 • méretproblémád merül fel? Másnapra küldjük a cserét!
 • gyorsan szállítunk, pontosan tájékoztatunk.
 • nem vitatkozunk a problémát oldjuk meg!

Miért szeretik a megvásárolt termkeinket?

Ezt mondják vásárlóink:

 • "kényelmes"
 • dicsértek engem, tetszett nekik, megkérdezték honnan vásároltam"
 • "a rokonaim mindig megdícsérnek"
 • "mindig újdonságokkal találkozok, kifutó termékek is jó minőségűek"
 • "jól érzem benne magam"
 • "Nagyon tetszeni szokott az ismerőseimek és kihangsúlyozzák hogy csinos vagyok bennük"
 • "Megszokták dicsérni"
 • "Megdicsérik, jól néz ki"
 • "megdicsérik"
 • "Pozitív visszajelzéseket szoktam kapni"

 Szóval ha magadra ismersz és felemelő számodra az elismerés, kedveled begyüjteni a dícséreteket, akkor mi jó partnerek leszünk!

Ha nem szeretnél hosszasan várni csomagodra, amiről azt sem tudod mikor érkezik meg, vagy egyszerűen szereted azt, ha vannak jó akciók és kedvezőek az árak, akkor ne habozz!

Tartozz egy olyan közösséghez ahol a vásárlók vannak a középpontban, ahol minden újításról, minden érdekességről tudomást szerezhetsz, ahol minden probléma a mi problémánk, neked csak magadra kell figyelned, a többit ügyfélszolgálatunk gyorsan megoldja.

jelentekezemgomb

 

 

 

Íme egy ráadás! Adok még egy kupont ajándékba! Ezzel a kuponnal máris megspórolhatsz 2000 Ft-ot.

Regisztrálj most, majd az első vásárládod és a játékrészvétel mellé megtakaríthatsz 2000 Ft-ot a kuponnal.

A kuponkódod: JATEK2000

Ha beírod a kuponkódod a kosár oldalon akkor a teljes áras termékek esetében levonásra kerül a kupon összege. Mindössze 15 000 ft ért kell érte vásárolnod, amivel máris eléred az alapszintet a kedvezményes VIP rendszerben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

MARKASBOLT.HU NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

Regisztrálj és nyerd vissza a vásárlásod értékét

A markasbolt.hu oldalt üzemeltető Markasbolt.hu Kft. nyereményjáték játékszabályzata


Szervező: A Markasbolt.hu Kft. (5300 Karcag, Bethlen Gábor utca 2.)
(a továbbiakban: „Webshop”)
A játék helye: markasbolt.hu weboldal/Facebook oldal

https://www.markasbolt.hu
https:// www.facebook.com/markasboltom
 

Időtartam: 2022.09.05. - 2022.10.02. A sorsolás időpontja: 2022.10.03. Hétfő
Részvétel:

A meghirdetett idő alatt vásárlói regisztrációt végrehajtó és vásárlói fiókkal rendelkező vásárlást vagy vásárlásokat végrehajtók vesznek részt a sorsolásban.

Nyeremény:

A kisorsolt megrendelés azonosítóhoz tartozó vásárlás összege, amelyet egy kupon formában küldünk ki a nyertes regisztrált email címére. A nyereményt másik email címre nem áll módunkba kiküldeni.

Nyertesek kihirdetésének helye: a nyertesek neve a markasbolt.hu hivatalos facebook oldalán kerül kihirdetésre az adott megrendelési azonosító szám alapján és a nyertes nevével.
Nyertesek értesítése: a nyerteseknek 10 napon belül a markasbolt.hu facebook oldalán kell jelentkeznie, üzenetben vagy telefonon a 30/543 0 543 as telefonszámon. Ezt követően új sorsolást hajtunk végre.

1.    A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, kivéve a Webshop tagjait, a Webshop munkatársait, valamint közeli hozzátartozóikat.
2.    A Játékban résztvevők jelen játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.
3.    A Játék a résztvevők számára, nem jár semmilyen kötelezettséggel.
4.    A Játékban részt vesz - az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével - mindenki, aki a markasbolt.hu oldalán új várárlói fiókot hoz létre és vásárlást hajt végre a játék ideje alatt. Több vásárlással nő a nyerési esélye.

5.    Kivételes esetben a Szervező eltérhet a sorsolás időpontjától, bármilyen rendkívüli esemény bekövetkezése esetén; erről a sorsolás előtt tájékoztatás történik a Webshop és a facebook oldalán.

6.   A sorsolás a Random comment picker Facebook (https://commentpicker.com/#login)nevű, az interneten elérhető alkalmazással történik, amely egy regisztráció nélkül használható program, ami nem ment el adatokat. A program nem befolyásolható, és a játékos nevét véletlenszerűen választja ki.
7.    A nyertes nevét a facebook oldalon (www.facebook.com/markasboltom) keresztül közöljük, így aki részt vesz a játékban, az hozzájárulását adja nevének közléséhez. A nyertes kiválasztása elmaradhat a 6. pontban említett alkalmakkor. A nyertes, nyereményével rögzítésre kerül egy adattárban, a visszakövethetőség érdekében.
8.    A nyeremény átvétel feltétele, hogy a nyertes beküldje az adatait, mely adat továbbításra kerül a Webshop ügyfélszolgálata számára. A magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) értelmében el kell kérnünk postai elérhetőségedet is, amelyet a vonatkozó adatvédelmi törvény szerint bizalmasan kezelünk. A Szervező nem vállal felelősséget a játékos által tévesen, vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A nyeremény összegét kupon formályában küldjük ki, amely alkalmas a nyeremény értékének megfelelő vásárlásra a markasbolt.hu weboldalán.
9.    A Nyertes köteles együttműködni a nyeremény átvétele/igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget a sorsolást követő 10 napon belül, és a nyeremény érvényesítése/átvétele/igénybevétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető igénybe, és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható. A nyeremény nyerteshez való eljuttatásáról a Szervező gondoskodik.
10.    A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért, valamint a Játékosok által megadott elérhetőségek hiányosságából/hibájából adódó problémákért (pl. névelírás, hibás e-mail cím, rossz postacím, stb.) a Webshop felelősséget nem vállal.
11.    A Webshop kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igény vonatkozásában, a Játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő, vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. A Webshop továbbá nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Webshop hivatalos oldala, levelezőrendszere, a játék oldala rajta kívül álló okból időszakosan nem érhető el, vagy hibásan működik.
12.    A Webshop fenntartja magának a jogot, hogy a Játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.
13.    A résztvevők elfogadják, hogy a Játékban való részvétel során a jelen játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Webshop számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Webshop a Játékban való részvétel lehetőségét a jelen játékszabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.
14.    Azáltal, hogy a játékos a Játékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (név, cím, e-mail cím, telefonszám) a Webshop adatbázisába bekerüljön és azokat minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége során marketing célú hírlevél küldésére felhasználjon – mindaddig, amíg a Játékban részt vevő írásban nem tiltja meg a Webshop számára adatainak kezelését, és az erről szóló tiltási nyilatkozatát a Webshop kézhez nem veszi. A Webshop második fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja. Az adatszolgáltatás önkéntes.
15.    A Játék független a Facebooktól, a Facebook nem támogatja, nem vesz részt benne.
16.    A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhetőek: info@markasbolt.hu
17.   A nyereményt csak a nyertesnek és a regisztrációban szereplő email címre küldjük ki.

18.   A sorsolásban csak az átvett és kiegyenlített rendelések vesznek részt.
19.   A szín és típus változtatás jogát fenn tartjuk!


Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!