Gyakori_kérdések

 

poloMilyen nyomatot kérhetek a termékekre?

 Több féle technológiát használunk, ami egyaránt támogatja a a kis és nagyobb példányszámot. Kiemelten említem meg a transzfernyomást ami egy vagy akár több szín használatával jelenleg a leghatékonyabb és tartós megoldás textil feliratozásnál.

A prémium minőséget egyedülálló membrános Drucktech hőprésekkel állítjuk elő, ami tartósabb mint eddig bármilyen felirat a textil esetében mindamellett, hogy nagyon széles körben alkalmazni tudjuk.

 Ha igazán időt álló és standard megoldásra vágysz, akkor ajánljuk a gépí hímzett logózást, ami a legtartósabb azonban egy konzervatívabb megoldást kínál.

 Co lézer gépünknek és egyedi fejlesztésű technológiáknak köszönhetően, olyan különleges logókat is előállítunk, ,amelyekkel máshol nem találkozhatsz. Egyedi formatervezett alakban színben és anyagban egyaránt.

 

idoMennyi idő alatt készül el a megrendelés?

 A megrendelés menete az elképzeléstől függ a legnagyobb mértékben! Nekünk az a fontos, hogy mindenki számára azt készítsük el amire vágyik és amit elképzelt. Az előzetes egyeztetést és a jóváhagyási folyamatot követően akár 1 munkanap alatt is elkészítjük a megrendelt termékeket. Gyorsítja a folyamatokat, hogy az alapanyagok és a készítés eszközei helyben, telephelyünkön állnak rendelkezésre.

 

durable2Mennyire tartós a nyomat, hány mosást bír ki?  

Amennyiben betartod a pólóra vagy bármely textit kreszre vonatkozó mosási követelményeket a nyomat a termékkel együtt öregszik. Így az sok ideig szép és esztétikus marad.

 

reflektivVan lehetőség különleges feliratozásra? Pl.: fényvisszaverős, hologramos felirat?

 Természetesen minden típusú feliratot tudunk készíteni, ezeket mindig egyeztetjük és visszaigazoljuk látványtervben.

 

projekt 1Milyen garafikát kell küldeni a munka elvégzéshez?

 Ahhoz hogy minőségi munkát tudjunk elvégezni, ahhoz elsőre azt kell megismernünk, mi lenne az elképzelése ügyfelünknek. Ehhez az ajánlatkérő lapon minden információt bekérünk. A munka áttekintését követően látjuk mire van szükség és megírjuk a javaslatokat.

 

penzKell-e előre fizetni?

 Az ajánlatkérés teljesen ingyenes mindenki számára! Mivel az elkészített egyedi pólók csak a megrendelő számára értékes, így a megrendelés teljesítését csak az előleg beérkezése után tudjuk elkezdeni, azonban a kiegyenlítést elég a teljes teljesítés átvételekor.

 


Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!