MAYOCHIX - MIANA - MB COLLECTION>>>

3

nap

14

óra

1

perc

15

mp.

Gepida Sport és Szabadidő Kerékpárok Elektromos Kerékpárok

Az Gepida eBike széles körben népszerű, a megbízhatósága, a kényelme és a minősége miatt. Az elektromos biciklik nem csak idős embereknek való. Sőtt. Azoknak a fiataloknak is ajánlott, akik szeretnék óvni a környezetet és nem autóval akarnak közlekedni munkába. Bártan használhatod, mert a könnyed tekerés miatt nem fogsz  megizzadni és nem lesz kényelmetlen érzésed ez miatt. A markasbolt.hu házhoz szállítja számodra a legjobb Gepida eBike-okat.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő

A Gepida eBike még nem annyira ismert Magyarországon, mint a többi országban például Olaszországban. Olaszország felszíne miatt, sok lehetőség van a kirándulásokra a hegyektől a tengerig, és ehhez szükség van egy megbízható, strapabíró és könnyek kezelhető kerékpárra. Ezért is szeretik annyira a Gepida eBike kerékpárt. Magyarországon is egyre elterjettebbek az elektromos kerékpárok, amiket pontosan úgy kell használni, mint a hagyományok kerékpárokat csak sokkal könnyebb a használata. Az eBike kategóriákat ugyanúgy osztotta fel a Gepida, mint a normál kerékpároknál. Városi, MTB, Trekking és a Special. A Gepida eBike felhasználásától függ, hogy mennyit bír ki az akkumulátor 1 töltéssel. Az Akkumulátoroknak 6 fokozata van, ami a töltöttséget optimalizálja, megfigyeli, kalkulálja. A Kilóméterek megtétele sok mindentől függ, ezért a meg tett táv egy töltéssel lehet 20Km, de akár 80Km is. A kerékpár akkor is mutat minden adatot, ha az akkumulátor kikapcsolt állapotban van.

City E-Bike

TÁRS A VÁROSBAN. Az elektromos városi kerékpárokat nevéből is adódóan úgy tervezte meg a Gepida, hogy minden városi felhasználási körülményt kielégítsen és ezt kényelmesen, biztonságosan tegye. Az elektromos rásegítéssel elérhető 25 km/h-ás "hátszéllel" könnyedén áttekerheted a várost, begurulhatsz a munkahelyedre, elintézheted a bevásárlást és teheted mindezt különösebb fizikai megterhelés nélkül. A Bosch akkumulátorokkal biztosítva van hosszú menetidő, a strapabíróság és a megbízhatóság is. A City kerékpár 500Wh akkumulátorral rendelkezik.

Trekking E-Bike

TÚRA HATÁROK NÉLKÜL. A Gepida Elektromos trekking kerékpárokat kilométerek ezreire lett tervezve, külön erre a szegmensre fejlesztett hajtással, melynek lényege a nyers erő és teljesítmény. Harmonikusan segíti a teljesítményt, legyen szó hegymenetről vagy sík terepről. A hosszú távról a nagyobb kapacitású akkumulátorok gondoskodnak, a határok eltűnnek, irány a végtelen! A Trekking kerékpárok 500Wh akkumulátorral rendelkeznek.

MTB & ATB E-Bike

ERŐ, GYORSASÁG, TEREPEN. A nyomatékos Bosch motorok a kerékpáros teljesítményével vegyítve olyan élményt adnak, amely a hegyikerékpározásban eddig példátlan volt: egyszerre tudsz sportosan, mégis kényelmesen feltekerni a keményebb terepen, olyan magaslatokban eljutni, ahová eddig nem, vagy csak nagy nehezen sikerült. "Stílusos tekerés élvezete" így jellemezte a Bosch az integrált akkumulátorait. A Gepida kerékpárokba be van építve az akkumulátor, ezért ad stílusos megjelenést. Az integrált akkumulátor eddig is a vázban volt elhelyezve a kerékpároknál, de a 400 Wh-os csak most 2020-ban került a vázon belülre. Ezzel lépéssel a kerékpárok igazán elegáns megjelenést kaptak, amellyel bírni fogod akármilyen terep kerül az utadba.

Bármelyik Gepida kerékpárt is választod, a biciklizés élménye még izgalmasabb és felemelőbb lesz.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0