ÚJDONSÁGOK ÉS KEDVEZMÉNYEK>>>

2

nap

23

óra

36

perc

6

mp.

Gepida Sport és Szabadidő Kerékpárok

 A Gepida kerékpárokkal sok Országban találkozhatsz, mert minőségi és biztonságos kerékpárokat gyártanak. A Gepida kerékpároknak lassan 30 éves múltjuk van, ez garantálja a minőséget és a megbízhatóságot. A hagyományos kerékpárok mellett elektromos hajtású bicikliket is megtalálod. Női és férfi kerékpárok egyaránt megtalálható a kínálatban. A kerékpárok csomagolása, szállítása nem egyszerű és nem olcsó, viszont ezt a markasbolt.hu ingyen házhoz viszi a számodra.

A Gepida szép lassan világhírnevet szerzett magának a minőségi és biztonságos kerékpárok gyártásával.  Ausztália, új-Zéland, Olaszország, Belgium csak néhány ország, ahol meg találod a Gepida márkát.

Gepida hagyományos kerékpárok

A hagyományos kerékpároknak is több típusa van. Akár a hétköznapokon a betonon, akár a hegyi utakon vagy akár a földúton szeretnéd használni, megtalálod a legmegfelelőbb biciklit. A Gepida hagyományos kerékpárok több mint 25 éve vannak jelen a kerékpárok piacán. Bemutatjuk neked, hogy milyen típusú bicajokat találsz meg a kínálatban és milyen terepen tudod használni őket.

Trekking

HOSSZÚ TÁVRA TERVEZVE. A kategória elnevezéséből kiderül, hogy ezek, a hosszú túrákra tervezett kerékpárok. Erős váz és magas minőségű fékek teszik lehetővé a gondtalan túrázást. Nem okoz problémát, ha nehezebb a csomag, mert a csomagtartó terhelhetősége 25 Kg. A sportosabb üléspozíciónak hála, dinamikusan és gyorsan haladhatsz, ha úgy tartja kedved. A kényelmesebb tekerést a rugós nyeregcső és a teleszkóp teszi lehetővé. Ezzel a Trekking kerékpárral bátran körbe tekerheted a Balatont vagy elmehetsz a hosszabb utakra kirándulni. Nem kell aggódnod a csomagok és a terep miatt sem.

Cross

HEGYRE FEL, DOMBRÓL LE, BETONON VAGY FÖLDÚTON. Magába foglalja a sport- és túra kerékpárok jellemzőit, ráadásul könnyebb terepen is gond nélkül boldogul, aszfalton pedig gyorsabb, a kisebb tapadási felület miatt. Egyik legnagyobb előnye, hogy hétköznapokon a munkába menet vagy hétvégén könnyedebb túrázásokhoz is kiválóan alkalmas. Tervezd meg a nyaralásod a Mátrába vagy a Velencei-tó körül és indulj útnak a Gepida Cross kerékpárral. Aki a kerékpárok szerelmese, ebben a típusban nem fog csalódni.

MTB

TEREPRE SZÜLETETT. A Gepida MTB hegyikerékpárok úgy lettek megalkotva, hogy erdős, sziklás és durva utakon – elfelejtve a kényelmi szempontokat – igazi kihívásokat győzhess le. Nem található rajta semmilyen plusz súly, ami akadályoz a sportos tekerésben. Válaszd ezt  a kerékpárt ha szereted az izgalmas utakat és a kihívásokat a túrázás területén is. Egyben biztos lehetsz, hogy a Gepida MTB nem fog cserben hagyni. A többi rajtad múlik.

Urban & City

HÓDÍTSD MEG A VÁROST! A Kiváló geometriával, kis légellenállással “megáldott” kerékpárok városi környezetben, aszfalton boldogulnak a legjobban és nem utolsó sorban gondoskodnak a stílusos megjelenésről is. Míg a Gepida Urban modellek kifejezetten nagy sebesség elérésére alkalmasak, a Gepida City kerékpároknál inkább a kényelmet vették figyelembe. A vázgeometria kialakításának köszönhetően egyenes testtartással helyezkedhetsz el a kerékpáron, így könnyedén begurulhatsz a munkahelyedre, elintézhetsz egy kisebb bevásárlást. Akár Urban, akár City kerékpár, tökéletes társ a mindennapokban.

Gepida eBike

A Gepida elektromos kerékpárokat a könnyebb tekerés miatt több ember és szélesebb korosztály választja. A Gepida az elektromos kerékpárokat Bosch motorral látja el. Kiknek ajánlott elektromos kerékpárt választani?

  • Akik szeretik a környezetet és nem akarnak autóval vagy motorral munkába járni, mégis gyorsabb és könnyebb járművet keresnek a normál kerékpártól.
  • Idősebb korosztály számára, akik meg szeretnék őrizni a fittségüket és élvezik a kerékpározás örömét.
  • Postásoknak, kézbesítőknek és futároknak a kényelmes, de gyors közlekedéshez

Urban E-Bike

GYORSAN, STÍLUSOSAN, VÁROSBAN. Akár munkába járáshoz, akár mindennapi teendőid intézéshez ajánljuk az Urban E-Bike kategória összes termékét. Magas minőség, egyedi formatervezés járul hozzá, hogy gyorsan és stílusosan tekerj az utcákon. Az elektromos rásegítésnek köszönhetően nagyobb távokat is különösebb fizikai igénybevétel nélkül tehetsz meg, így akár öltönyben, kosztümben is tip-top maradhatsz a reggeli, első megbeszéléshez.

Special E-Bike

KETTŐ AZ EGYBEN. A Gepida mindig törekszik az újra és teszik mindezt a legjobb felhasználói élmény érdekében. Így született meg a "speciális" kategória, amely határvonal a trekking és city kerékpárok között. Túra vagy városi cirkálás, esetleg szállítás zöld energiával, két keréken? Ebben a kategóriában mindez benne van!

City E-Bike

TÁRS A VÁROSBAN. Az elektromos városi kerékpárokat nevéből is adódóan úgy tervezte meg a Gepida, hogy minden városi felhasználási körülményt kielégítsen és ezt kényelmesen, biztonságosan tegye. Az elektromos rásegítéssel elérhető 25 km/h-ás "hátszéllel" könnyedén áttekerheted a várost, begurulhatsz a munkahelyedre, elintézheted a bevásárlást és teheted mindezt különösebb fizikai megterhelés nélkül.

Trekking E-Bike

TÚRA HATÁROK NÉLKÜL. A Gepida Elektromos trekking kerékpárokat kilométerek ezreire lett tervezve, külön erre a szegmensre fejlesztett hajtással, melynek lényege a nyers erő és teljesítmény. Harmonikusan segíti a teljesítményt, legyen szó hegymenetről vagy sík terepről. A hosszú távról a nagyobb kapacitású akkumulátorok gondoskodnak, a határok eltűnnek, irány a végtelen!

MTB & ATB E-Bike

ERŐ, GYORSASÁG, TEREPEN. A nyomatékos Bosch motorok a kerékpáros teljesítményével vegyítve olyan élményt adnak, amely a hegyikerékpározásban eddig példátlan volt: egyszerre tudsz sportosan, mégis kényelmesen feltekerni a keményebb terepen, olyan magaslatokban eljutni, ahová eddig nem, vagy csak nagy nehezen sikerült.

Bármelyik Gepida kerékpárt is választod, a biciklizés élménye még izgalmasabb és felemelőbb lesz.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0