Fedezd fel a legújabb kollekciónkat >>>

1

nap

15

óra

42

perc

16

mp.

SPRING FASHION

GAS

A Gas kiváló minőségű termékeiről elhíresült olasz márka. A mai napig a Grotto család tulajdonában van és irányítása alatt világhírre tett szert. A cég alapítója, Claudio Grotto karrierje az 1970-es években indult. Letisztult forma, visszafogott, elegánsan sportos külső, kényelmes belső jellemzi a Gas cipőket. A markasbolt. hu elhozza számodra a Gas női, Gas férfi és Gas fiú cipők széles kínálatát. Az újdonságok között mindig megtalálod az aktuális divatot.

Kevésen tudják, hogy a GAS logójának mi a története. A logó igazából egy természeti jelenség, mégpedig egy dupla szivárvány adta az ihletet, melynek Grotto Fokvárosban tanúja volt az Atlanti-óceán és az Indiai-óceán találkozásánál. Ez a kettős szivárvány jól tükrözi a GAS alapvető értékeit, ami az összhang, pozitivitás és energia. A márka kiváló választás azoknak, akik eredeti és kiváló minőségű termékeket keresnek.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0