GAS márka

A Gas kiváló minőségű termékeiről elhíresült olasz márka. A mai napig a Grotto család tulajdonában van és irányítása alatt világhírre tett szert. A cég alapítója, Claudio Grotto karrierje az 1970-es években indult. Letisztult forma, visszafogott, elegánsan sportos külső, kényelmes belső jellemzi a Gas cipőket. A markasbolt. hu elhozza számodra a Gas női, Gas férfi és Gas fiú cipők széles kínálatát. Az újdonságok között mindig megtalálod az aktuális divatot.

Kevesen tudják, hogy a GAS logójának mi a története. A logóhoz igazából egy természeti jelenség, mégpedig egy dupla szivárvány adta az ihletet, melynek Grotto Fokvárosban tanúja volt az Atlanti-óceán és az Indiai-óceán találkozásánál. Ez a kettős szivárvány jól tükrözi a GAS alapvető értékeit, ami az összhang, pozitivitás és energia. A márka kiváló választás azoknak, akik eredeti és kiváló minőségű termékeket keresnek. Az évszakokhoz igazodó kollekciók stílusa sikert sikerre halmoz. Nézzük, miért?

 

Őszi kollekció

Az őszi hűvös idővel megjelennek a bocsacsizmák is, ami nem csak a téli időszakban stílusos viselet. Az átmeneti kabátok és a GAS cipők teljessé teszikaz őszi outfited. Az őszi színek használatával a barna, sárga, piros, a zöld és ezek variációival nem nyúlhatsz mellé

Téli kollekció

A hideg megérkeztével a cipők, bakancsok is melegebbek lesznek. A GAS minőségi anyagból készíti el a magas szárú bakancsokat, csizmákat a nők és férfiak részére is. Az aktuális trendeket követve tervezi meg a szezonális kollekcióját. A bokacsizma teljessé teszi az öltözeted és nőies külsőt ad a viselőjének. 

Tavaszi kollekció

A Tavasz a megújulás időszaka. A Gas tavaszi kollekciója izgalmas és stílusos megjelenést ad a viselőjének. Gas a trendekkel folyamatosan követi az aktuális divatot és mégis képes egyedi megjelént kölcsönözni a cipőinek. Bátran használja  a divatos kiegészítőket így például a flittert, amivel egy különleges trendet hoz létre. A jó idő megérkeztével sokan kezdenek el sportolni és nagy sétákat tenni. Ezekre a szabadidős programokra is tökéletes válsztás a Gas cipők. A színek kombinálásával nem ragadnak le a tipikus színeknél és a logója ezeket a színeket pedig ki is emeli.

Nyári kollekció

A nyári melegben is fontos a stílusos megjelenés. A GAS cipők minden darabja követi az aktuális divatot és mégis kitűnni a tömegből. A színek teljes összhangja és a kollekciók egyedisége képes különlegessé tenni a GAS cipőket, ezáltal a viselőjét is. 

 Ismerd meg az extráink előnyeit

Veled is megtörtént már biztos, hogy a kiválasztott cipő amit annyira vártál, nem lett jó. A vissza szállítás költségét pedig neked kell kifizetni. Ez a markasbolt.hu termékcsere garancia extra szolgáltatással nem történik meg. Ha nem megfelelő a GAS cipő mérete, amit rendeltél, jelezd az ügyfélszolgálat felé és mi 24 órán belül elküldjük számodra a megfelelő méretet, ami neked nem kerül semmibe. Odaadod a futárnak a terméket, ő pedig adja a jó méretet.

Vettél egy GAS cipőt, de sajnos nem lett jó a méret? Sajnos nincs abból, amit szeretnél a te méretedben? A Visszaszállítjuk garanciával, díjmentesen visszaküldheted és mi visszatérítjük a vételárát. Jelezd a problémát az ügyfélszolgálat felé és a kollégák futárt küldenek a termékért.

Idejében gondoskodsz az ajándékokról a szeretteidnek? A 360 napos visszavásárlási garanciával bátran megveheted előre az ajándékokat, mert a sértetlen terméket eredeti címkével visszavásároljuk ha nem lett megfeleő annak akinek szántad. 

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!