Barion Pixel
Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Fashion Style Női Cipő Vászoncipő (3)

Az Fashion Style mindig arra törekszik, hogy a legtrendibb és legújabb divatot hozza el számodra. A jóidő beálltával a vászoncipőknek is elérkezik az ideje. Végre fel tudod venni már tavasszal is. A markasbolt.hu elhozza neked a legsikeresebb termékeket amit az Fashion Style kollekciójában megtalálsz.

szűrés
Raktáron
<strong>Fashion Style</strong> női vászoncipő <strong>Fashion Style</strong> női vászoncipő
Fashion Style női vászoncipő
6.490 Ft
Elérhető méretek: 39,40,41
<strong>Fashion Style</strong> női vászoncipő <strong>Fashion Style</strong> női vászoncipő
Fashion Style női vászoncipő
6.490 Ft
Elérhető méretek: 37,38,39,40
<strong>Fashion Style</strong> női vászoncipő <strong>Fashion Style</strong> női vászoncipő
Fashion Style női vászoncipő
6.490 Ft
Elérhető méretek: 36,37,38,39,40
szűrés termékek megtekintése (3)

A vászoncipők eredetileg nem nyerték el a vásárlók tetszését. A gumitalp és a vászon felsőrész túl slamposnak tűnt. A sportolásra és tornázásra tökéletesen megfelelt, mert jó volt a tapadása. A köznyelben ezért is maradt meg tornacipőként a neve. Ma az egyik legsikeresebb divat cikknek számít. Szinte mindenkinek lapul egy tornacipő a cipős szekrényében, mivel több féle szetthez is fel tudod venni.

A tavasz megérkeztével egy könnyed lábbelit is újra elővehetsz a szekrényedből, amit szoknyához, nadrághoz vagy ruhához is fel tudsz venni. A platform divat folyamatosan visszatér a kifutókra, ezért az Fashion Style is lépést tart a divattal. A platform kombinálása a vászoncipővel egy igazán izgalmas és trendi viseletet alkot. A platform stílus folyamatosan visszatért a divat színpadára és mindíg képes újat mutatni. Változatos színekkel, mintákkal és stílussal jelenik meg a platform vászoncipő. A palettán számos olyan tornacipő megtalálható, ami a visszafogottabb hölgyeknek készültek. Az izgalmat és a különlegességet kereső hölgyek is megtalálják itt, a számukra tetszetős darabokat.

A mai divatnak megfelelően minél kihívóbb egy cipő, annál trendibb. Az Fashion Style elhozza számodra a legizgalmasabb vászoncipőket, amiket a nyáron különféle stílusokhoz tudsz majd viselni. Legyen szó egy könyned családi rendezvényről, egy kerti partiról vagy egy kisebb céges rendezvényről, az öltözetedhez találsz megfelelő vászoncipőt.

Egyre több menyasszony is bevállalja a vászoncipőt, mert vagány, különleges és az egész éjszakán át tartó táncolásban kényelmes viselet. Ha igazán bevállalós vagy, akkor a lehetőségek tárháza végtelen a vászoncipk használatához.

A markasbolt.hu elhozza számodra a legtrendibb és legújabb divatot, amit az Fashion Style kínál számodra.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!