Kedvezmények 20% tól>>>

2

nap

17

óra

41

perc

30

mp.

Márkák Diva

A Diva táskák széles választékkal és stílusos megjelenéssel várnak Téged! A Diva hátitáska, Diva alkalmi/boríték táska, Diva oldaltáska és Diva válltáska üde eleganciát visz a mindennapi és alkalmi öltözetedbe. A markasbolt.hu elhozza számodra a legújabb trendet és házhoz is szállítja.

A Diva Collection egyedi tervezésű női rostbőr táskák kollekciója, melynek modelljei kényelmes és elegáns kiegészítői mind a hétköznapi mind az alkalmi viseletnek. Gondoltunk a különleges alkalmakra is, melyek esetében gyakran nehézséget okozhat egy szetthez megtalálni a megfelelő árnyalatot vagy méretet az alkalmi táskák terén. A Diva Collection alkalmi táskái azonban minőségi megoldást jelenthetnek ezekre a problémákra, borítéktáska-választékunk modelljei kiváló kísérőként szolgálhatnak esküvők, fogadások, színházi estek alkalmával egyaránt.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0