Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
90000 Ft

Diva márka (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Diva táskák széles választékkal és stílusos megjelenéssel várnak Téged! A Diva hátitáska, Diva alkalmi/boríték táska, Diva oldaltáska és Diva válltáska üde eleganciát visz a mindennapi és alkalmi öltözetedbe. A markasbolt.hu elhozza számodra a legújabb trendet és házhoz is szállítja.

szűrés
Raktáron

A Diva Collection egyedi tervezésű női rostbőr táskák kollekciója, melynek modelljei kényelmes és elegáns kiegészítői mind a hétköznapi mind az alkalmi viseletnek. Gondoltunk a különleges alkalmakra is, melyek esetében gyakran nehézséget okozhat egy szetthez megtalálni a megfelelő árnyalatot vagy méretet az alkalmi táskák terén. A Diva Collection alkalmi táskái azonban minőségi megoldást jelenthetnek ezekre a problémákra, borítéktáska-választékunk modelljei kiváló kísérőként szolgálhatnak esküvők, fogadások, színházi estek alkalmával egyaránt.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!