GIGA KEDVEZMÉNYEK 20-70%>>>

0

nap

23

óra

37

perc

2

mp.

Devergo Női Cipő

A Devergo női cipői között olyan szuper termékeket találsz, mint  a Devergo szandál, Devergo bakancs, Devergo csizma, Devergo papucs, Devergo saru, Devergo sportcipő, Devergo vászoncipő és a Devergo utcai cipő. A markasbolt.hu kínálatában megtalálod a legújabb és legszuperebb Devergo cipőket. 

Devergo Női Cipő Saru további kategóriái:

Devergo női cipő irányelve nem más, mint egy fiatalos hétköznapi női cipő vonal kifejlesztése. A Devergo a minőség által ösztönzött márka, így a női cipő is a legjobb választás. A női cipők kollekciójában megtalálhatóak a vászon cipők, sport cipők, tornacipők, magassarkú cipők és a sliponok is.

A Devergonál nagyon fontos, hogy trendi és izgalmas cipőket készítsenek a számodra. A hideg időjáráshoz a Devergo bakancs és a bokacsizma ad védelmet a lábad számára. Sportosan elegáns kinézetével lehetővé teszi hogy a hétköznapokra és ünnepi alkalmakra is fel tudd venni.

A nyári időszak elengedhetetlen kelléke a Devergo saru ami a színekben gazdag és trendi kinézetet biztosítja. Kihívó és visszafogottabb fazonokkal és trendekkel jelenik meg évről évre. A Devergo saruk igen népszerűek, mert több különböző öltözetehez tudod variálni. Az elegánsabbtól a hétköznapi viseletig kombináld a szetteket és maradj stílusos. A nyári viselethez a lábujjas papucsok is hozzátartoznak.A másik sikeres termék a vászoncipő, ami a laza viselet jelképe.

A Devergo egyik legsikeresebb terméke a gumicsizma ami az esős évszakban nyújt a lábad számára védelmet. A gumicsizma több féle stílusban jelent meg a boltok polcain. A hegyesebb orrú az elegánsabb stílust, a szélesebb orr a sportosabb trendet képviseli. A gumis betétrésszel minden lábra passzol. 

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0