Kedvezmények 70%-ig>>>

1

nap

22

óra

14

perc

22

mp.

Devergo Férfi Cipő

A Devergo palettáján olyan népszerű termékeket találsz, mint a Devergo sportcipő, Devergo utcai cipő, Devergo vászoncipő, Devergo bakancs, Devergo papucs vagy a Devergo szandál. A Devergo tornacipő kollekciójában a feltűnő mintás daraboktól kezdve a visszafogottabb,letisztultabb darabokig minden stílust megtalálsz. Legyen az alacsony szárú, magas szárú, sneaker, műbőr vagy vászoncipő. Akármilyet is válassz, gyakorlatilag bármilyen öltözékhez összepasszol majd.

Devergo Férfi Cipő Bakancs további kategóriái:
Devergo Férfi Cipő Tornacipők további kategóriái:

A Devergo férfi cipői minden évben és minden évszakban képesek megújulni. Kezdetben a Devergo egy férfi márka volt és ez a jellegzetes férfiasság megmaradt a termékeiben. Nézzük meg melyik évszakhoz milyen Devergo által megtervezett cipő illik.

Tavaszi stílus

A Száraz idő beálltával végre újra felveheted a vászoncipőt. A divatba érkezése óta a tornacipőnem csak a népszerűsége növekedett. Minden cég próbálja a legjobbat kihozni a termékeiből. Ez a Devergonak tökéletesen sikerül. A férfias trend megmutatkozik minden cipőben. A bakacsokat félre téve elő jönnek a vékonyabb utcai cipők és a sportcipők is. A vászoncipők két féle stílusa miatt a hűvösebb időben is fel tudod venni a magas szárú vászoncipőt. A jóidőre pedig ott van a rövidszárú tornacipőt.

Nyári csobbanás

A meleg megérkeztével több féle típusú cipőt és papucsot tudsz viselni, alkalomhoz illően. A Devergo férfi papucs is több féle stílussal van jelen. A lábujjas papucs az igazi nyár jelképe. Egy póló bermudávalaz alkalomtól függően papucsot vagy vászoncipőt igényel. A strandolós, fagyizód délutánokon a könnyed flip flop papucs ami felüdülést ad. A vászoncipők egy kerti partin, randin vagy koncerten stíusos megjelenést biztosítanak. A sz ínekben gazdag cipők évről évre népszerűbbek és kinézetük egyre vagányabb.

Őszi színekben

Az őszi hűvös idővel előkerülnek a vastagabb cipők is. A sportcipők és utcai cipők jó minőségű anyagból készülnek és a stílusuk is követi az aktuális őszi divatot. Vízállóak és kényelmesek. A Devergo nagy figyelmet fordít a tervezésnél, hogy a cipők könnyen kombinálhatók legyenek a Devergo férfi ruházattal, mellényekkel, átmeneti kabátokkal.

Téli divat

A Devergo bakancsokat sokat keresik és szeretik,mert különleges stílusa van és meleg érzetet biztosít a lábnak a leghidegebb időben is. A színekkel is követi az aktuális trendeket és arat nagy sikereket.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0