FRISS TAVASZI ÚJDONSÁGOK ÉRKEZTEK>>>

2

nap

22

óra

13

perc

0

mp.

HELLO ÁPRILIS

Budmil

A Budmil termékek 30 éves tapasztalattal készülnek. Eredetileg a Budmil egy magyar sport- és szabadidő-ruházati márkaként indult.A márkanév egy rövidítés, amely Budapest és Milánó városok nevéből ered. Elsősorban divatos utcai ruházatot forgalmaznak, de jelentős szerepe van a kínálatban a táskáknak is. Budmil női, Budmil férfi, Budmil táskák, Budmil kiegészítők és Budmil outlet box kategóriákban sokszínű és stílusos termékeket találsz, melyek folyamatosan követik az aktuális divatot, mégis megőrzik a Budmil eredetiségét.

A Budmil neve egyet jelent a kiváló minőséggel és a megbízhatósággal. A Budmil női, férfi termékei, táskái és kiegészítői széles választékával találkozhatsz a markasbolt.hu kínálatában. Az eredeti Budmil termékkollekció a sport és iskolatáskáktól indult. Fokozatos bővülése után mára már elmondható, hogy élen jár az utcai ruházat gyártásában is. A célcsoport folyamatos bővítésével a Budmil egyre szélesebb rétegeket kíván megnyerni vásárójaként. A Budmil célja, hogy jó minőségű termékeket készítsen, megfizethető áron.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0