budmil márka

A Budmil termékek 30 éves tapasztalattal készülnek. Eredetileg a Budmil egy magyar sport- és szabadidő-ruházati márkaként indult.A márkanév egy rövidítés, amely Budapest és Milánó városok nevéből ered. Elsősorban divatos utcai ruházatot forgalmaznak, de jelentős szerepe van a kínálatban a táskáknak is. Budmil női, Budmil férfi, Budmil táskák, Budmil kiegészítők és Budmil outlet box kategóriákban sokszínű és stílusos termékeket találsz, melyek folyamatosan követik az aktuális divatot, mégis megőrzik a Budmil eredetiségét.

A Budmil neve egyet jelent a kiváló minőséggel és a megbízhatósággal. A Budmil női, férfi termékei, táskái és kiegészítői széles választékával találkozhatsz a markasbolt.hu kínálatában. Az eredeti Budmil termékkollekció a sport és iskolatáskáktól indult. Fokozatos bővülése után mára már elmondható, hogy élen jár az utcai ruházat gyártásában is. A célcsoport folyamatos bővítésével a Budmil egyre szélesebb rétegeket kíván megnyerni vásárójaként. A Budmil célja, hogy jó minőségű termékeket készítsen, megfizethető áron

 

Tavaszi Budmil stílus

Elérkezett a tavasz és lekerül a téli kabát. Ezzel együtt az átmeneti kabát és a mellény kerül elő, ami a a hűvösebb napokon meleget biztosít.  A kényelmes, stílusos és kiváló minőségű termékek széles palettáját találod. A női és a férfi Budmil divat a ruházat és a cipők területén is hatalmas sikereket ért el. Minőségi anyagfelhasználás és a színek változatossága teszi a márkát sikeressé.  A kapucnis pulóverek, pólók és a jogging alsók kényelmesek és stílusosak. A Budmil nem csak a ruhák és a cipők területén jeleskedik.  A táskái is minőségi anyagból készülnek így strapabíróak és kényelmesek lesznek.

Nyári csobbanás

A nyári forróságban jólesik egy csobbanás a medencében vagy egy tóparti séta és mind ezt kényelmes öltözetben. Egy szellős, kényelmes ruha vagy egy póló rövidnadrág kombinációval biztos komfortosan fogod magad érezni. A Budmil színekben gazdag és stílusos papucsokat hoz el a vásárlóknak évről évre. A fürdőruha szezonban az egyberészes és a két részes fürdőruha is sikeres, egyéntől függően hogy ki milyen stílust szeret. A férfi fürdőnadrágok követik az aktuális divatot és trendi viseletet biztosítanak a strandon is.

Őszi trend

Itt van az ősz és vele együtt az iskola szezon is. A Budmil, gondolván a gyerekekre is, kiváló minőségű ergonómikus táskákat tervezett ami a legkisebb iskolásoknak is kényelmes viselet, nem is nóbeszélve a táska kinézetéről ami a fiúk és a lányok tetszését is azonnal elnyerik. A táskákhoz ugyanolyan tolltartó illik, amit a cég meg is tervezett. Nem csak a kisiskolásoknak, a kollégistáknak, főiskolásoknak is bőven akad táskaválaszték.  A Ruházati termékekben és a cipőkben is a Budmil jellegzetes vonala fedezhető fel. Kényelmes, strapabíró, trendi, kiváló minőségű és időtálló darabok.

Téli stílus a Budmillal

 A Budmil nem fél rendhagyó színeket használni. Különleges téli kabát kollekciójával nagy sikerre tesz szert. A minőségi anyagból készült bakancsok és utcai cipők tovább viszik a Budmil vonal vezetését és a melegség érzését. Sapaka, sál, kesztyű  kiegészítői a kabátok stílusához illenek így egy teljes téli szettet tudsz összeállítani. A Budmil a sporosan elegáns stílusú márka, akivel bármilyen alkalomra találsz magadnak öltözetet, legyen az női vagy férfi.

A markasbolt.hu elhozza számodra a leuzgalmasabb és legújabb trendeket.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!