Hírek a divatról, praktikákról és a legújabb trendekről

Hírek

VÉGRE MB KUPONnapok!

Vajon kinek kedvez a várakozás? Te nyersz? Vagy inkább feladod? 

Beköszöntött az ősz, lehűl a levegő, eljött az öltözködés ideje. Ki nem szereti ha… csinos, szép külsőt öltve begyűjtheti a dicséreteket. Mindenki szereti megjutalmazni magát. Szereti ha magabiztos. Legfontosabb, így az őszi napokon a réteges öltözködés amely rengeteg lehetőséget kínál, ha jól játszunk a színekkel, fazonokkal kombináljuk azokat megfelelően, akkor nem is kell sokat költenünk ahhoz, hogy változatosan tudjunk öltözködni a mindennapokban. Érdemes feljegyezned a kuponnapok dátumát, jönnek az áremelések, drágul minden és áruhiánnyal is számolnunk kell. De akkor mit tehetünk?

Közeledik amit mindenki vár… de vajon mennyibe kerül…Lemaradok valamiről?

Hamarosan jönnek a a Glamour napok vagy ahogy mi hívjuk az MB KUPONnapok. Miért is érdemes a kuponnapok alatt gyorsan reagálni? Azért mert a kuponnapok alatt általában minden sokkal kedvezőbb áron van mint a megszokott hétköznapok alatt. Ilyenkor mindenki a vásárlásra, azaz az őszi ruhatár frissítésére készül. Ez most sem lesz másképp mint ahogy ilyenkor szokás! Van néhány dolog ami megváltozott a válság alatt! Akadozó áruellátás és magasabb árak jellemzik a kínálatban szereplő cikkeket. Az előre jelzések azt mutatják, hogy a piacon más szegmensek mellett a legsikeresebb őszi lábbeli vagy ruházati termékek is hiányossá válnak, elfogynak vagy mérethiányossá szűkül a választék, még a szezon elején. 

Idén mindenki visszafogta az áru megrendelést, vagy nem érkezett be a megrendelt áru a korábbi kialakult helyzet miatt. Ezt láthatod a plázákban is és más üzletekben egyaránt. Kevés az áru! Ebből eredően most az előre gondolkodók lesznek előnyben. Biztosan jártál már úgy, hogy lemaradtál a kiszemelt kedvenc színedről, vagy már nem kaptál a méretedben azt amit nagyon szerettél volna magadra ölteni -Rossz érzés tudom! -Magam is jártam már le a lábam egy kiszemelt cipő kedvéért, amiről végül végleg lemaradtam. Sajnos elfogyott a méretem. Gyakran előfordul ami nem túl jó érzés ha már bele éltük magunkat.

Tarts velünk a kuponnapokon, és szerezd be kedvezményesen az őszi-téli ruhatárad, mielőtt még elkezdődik az áremelkedés, elfogynak a méretek, és a legtrendibb ruhák. Idén is a legjobb kollekcióval vár minden márka! Női és férfi termékekből is a legújabb, és a legdivatosabb darabok várnak. Ízlésednek, és stílusodnak megfelelően megtalálsz minden lábbelit, akár csizma, utcai cipő, bakancs téren is. De ruhatárban is hatalmas választékkal várunk akár felső, kabát, kardigán, melegítő, pulóver téren is!

Van néhány jó tanácsom, ami segíthet…

You may also like