Hírek a divatról, praktikákról és a legújabb trendekről

Blog

Testalkatok a divatban III.rész A körte

Divat a Körte Alkatú Nők Számára

A körte alakú testalkat a nőies és csábító vonalakkal rendelkezik, de ruhaválasztásnál fontos figyelmet fordítani a megfelelő darabokra. Ebben a cikkben megtudhatod, hogyan érheted el az optimális stílust, ha körte alkatú vagy.

A körte alakú testalkatnál a csípő a legfeltűnőbb vonás. A ruhaválasztás során érdemes olyan felsőruhákat keresni, amelyek hangsúlyozzák a felsőtestet és a vállakat. Pliszírozott vagy lenge ujjú blúzok, tunikák és V-nyakú felsők kiválóan illeszkednek ehhez az alakhoz.

A szoknyák és nadrágok terén érdemes a lábait kiemelni. A körte alkatú nőknek a derékvonalukat és a lábukat érdemes hangsúlyozni. A sötétebb színű alsóruhák, például sötétkék farmernadrágok és bő szárú nadrágok kiegyenlítik az alakot és hosszabbnak mutatják a lábakat.

Az A-vonalú vagy szűkített szabású szoknyák és ruhák is előnyösek lehetnek a körte alkatnál. Ezek kiemelik a derékvonalat, miközben kiegyenlítik a csípőt. Az ideális hossz a térd fölötti vagy bokáig érő ruhák, amelyek optikailag meghosszabbítják a lábakat.

A körte alakú nőknek érdemes olyan színeket választaniuk, amelyek világosítják a felsőtestet és kiemelik a felső részt. A sötétebb színek az alsórészt karcsúsítják, míg a világosabb színek a felsőtestre irányítják a figyelmet. Ne félj az élénk és mintás felsőktől!

Ami a kiegészítőket illeti, egy hangsúlyos nyaklánc vagy egy szép sál a nyakban is kiválóan működhet a figyelem elterelésében a csípőről. Magas sarkú cipők is segíthetnek abban, hogy a lábak hosszabbnak és karcsúbbnak tűnjenek.

A körte alakú nők tehát a felsőtest és a derék kiemelésével és a lábak hosszúbb megjelenítésével érhetik el a legvonzóbb megjelenést. Az önbizalom és a kényelem mindig az elsődleges szempont, tehát találd meg azokat a ruhákat, amelyekben jól érzed magad és amelyek kiemelik a nőiességedet!

You may also like