Hírek a divatról, praktikákról és a legújabb trendekről

Divat Hírek

Ősszel is legyél egyéniség!

Régóta tudjuk, ha beköszönt az ősz,érdemesebb melegebb ruhákat választani. A hűvösebb napokon jobb vastagabb ruhákat felvenni. Harisnyába burkolózni vagy akár egy sálat magunk köré tekerni. Elkerülhetetlen, hogy előhalásszuk a szekrény aljáról az átmeneti kabátokat és pulóvereket, viszont a hűvösebb napokon is akár egy szabad téri programon vagy ha egy hajnalba nyúló szórakozáson vennél részt, azt megteheted divatosan is! Mutatunk néhány trendi darabot!

Kötött kardigán

Fonalból készült kardigánokat az igazán fázósoknak ajánljuk, akik beburkolóznának egy hosszú meleg kardigánba a szeles napokon! Különböző fazonúakat találhatnak különböző színekben. Akár egy lenge vagy vékonyabb pólót is fellehet venni alá, anélkül hogy fáznánk. Elegáns, kényelmes és könnyű kialakításuk miatt a nők számára még mindig nagyon trendi. Kiegészíthető akár egy övvel is.

Mellény

A férfiaknak kitűnő választás idén a kapucnis, cipzáras, steppelt HeavyTools mellény. Kényelmes, praktikus cipzáras zsebekkel is rendelkezik, hűvösebb napokon is megfelelő választás egy kültéri programhoz. Nagyszerű választás sportoláshoz, vagy aktív szabadtéri programokhoz is.

Sálak

A sál nem csak azért jó, hogy feldobják a szettünket, sokkal hasznosabb szerepet tölt be. Ugyanis hidegebb napokon hamar megfájdulhat a torkunk, ezért is kell a megfelelő védelem a nyakunk köré. Széles választék van a sálak között, illetve vannak különböző típusúak is. Ha a szettünkhöz választunk sálat, akkor még az az egyik legnagyobb előnye, hogy többféleképpen is megköthető. Így úgy tudjuk alakítani, ahogy nekünk tetszik.

Lábbelik

A szandálokat és a papucsokat lassan felváltják a zárt cipők. Érdemes a mindennapokra valami kényelmes lábbelit választani, mivel az életünk nagy részét cipőben töltve éljük le. Ha a régi átmeneti cipőid már nincsenek jó állapotban, érdemes minél előbb beszerezni az újakat. A sportcipőkön kívül találsz még a weboldalunkon utcai cipőket, csizmákat, bokacsizmákat, vászon cipőket illetve alkalmi cipőket is.

Kötött ruhák

A kötött ruha minden évben hangot kap a divatban. Idén sem lesz ez másképp. A Miana új kollekciója vár rátok! Kényelmes, meleg, rugalmas anyaga miatt könnyebbé teszi a mozgást a mindennapokra. Bőrdzsekivel is kiváló választás lehet. Egy könnyed nyaklánccal is fellehet dobni vagy egy órával.

További ruhákért látogass el az oldalunkra! https://www.markasbolt.hu/

You may also like