Hírek a divatról, praktikákról és a legújabb trendekről

Hírek

MB KUPONnapok 2022. Október

Van néhány jó tanácsom, ami segíthet…

Jegyezd fel a dátumot 2022. október 06-09-ig tart ez fontos! Tedd kosárba a kiszemelt darabokat, már jó előre, hogy ne a finishben keljen keresgélned. Igaz, hogy miden nap érkeznek újdonságok, de azokat már könnyedén át tudod lapozni a vásárláskor. Figyeld a hírlevelünket, mert akkor biztosan nem maradsz le semmiről! Ha még ez sem győzött meg, akkor ha most regisztrációval leadod a rendelésed, máris kapsz egy kupont a vásárláshoz.

Elsőként Tiéd lesznek a begyűjtött dicséretek! Az új szerkóddal Te leszel akire felnéznek és nem maradsz le semmiről. Nem kell sorban állnod a próbafülkénél a kasszánál a parkolóban. Rendeld meg most a kupon kedvezménnyel!

Ok, de mi van a szállítással?

Mindenkinek más igénye van a szállítással kapcsolatban is, ami egy fontos kényelmi szempont a vásárlóknak. Van aki a házhozszállítást helyezi a legelső helyre, de van aki a csomagpontokat válassza szívesen. Ma már nagyon kedvelt a csomag automata is, hiszen nem vagy semmihez kötve. Ugye a házhoz szállítás egy nagyon kényelmes megoldás nem kell tenned semmit a csomag kézhezvételéhez.

A csomagpontra érte kell menned azonban akkor teszed amikor számodra a legmegfelelőbb, itt számolnod kell az átvételi hely nyitvatartásával.

A csomagautomata a legkényelmesebb megoldást jelenthet azoknak akik nem szeretnének alkalmazkodni a nyitvatartásokhoz és a számára útba eső helyen venné át a küldeményt. Érdemes erről tájékozódni egy oldalon mielőtt a rendelésbe kezdünk, így elkerülhető a kellemetlenség a megrendelés szakaszában.

Nincs ötleted? Gyűjtöttünk össze néhány őszi ötletet ami inspiráló lehet számodra is!

Kattints a képre, és nézd meg az inspiráló ötleteket!

You may also like