Hírek a divatról, praktikákról és a legújabb trendekről

Érdekességek Hírek Újdonságok

Ajándék Pécsett

A Miana nyereményjáték ajándék átadása mindig izgalommal tölt el minket. Új embereket ismerünk meg, új történeteket hallunk és minden alkalommal tanulunk valamit. Most már a 4. alkalommal adtuk át az ajándékot és nagyon jól éreztük magunkat. Nagy örömmel töltött el minket, hogy láthattuk a nyertes arcát amikor kibontotta az ajándékát.

Mivel egyedi Miana cipőkről van szó, így minden esetben a nyertes kérheti mi legyen a cipőn. A Szívéhez közel álló szó, a mi megerősíti, örömmel vagy emlékekkel tölti el. Most sem volt ez másként. A nyertesünk Kozma Kitti volt aki pécsi lakos. A nyereményjátékkal kapcsolatban nagyon jó visszajelzéseket kaptunk tőle is és a vőlegényétől is aki biztosította nekünk a helyszínt a pécsi Bellozzo étteremben. Azt mondták jó érzés, hogy mi visszük ki az ajándékot, kilométert és időt nem sajnálva és ez sokkal személyesebb. Igen! Mi is így gondoljuk, hogy egy személyre szóló ajándékot nem lehet postán elküldeni. Szeretjük látni a nyertesek arcát, amikor kinyitják a csomagot.

A Nyereményjáték ajándék átvételének az egyik feltétele az intejú, amit eddig minden nyertesünk szívesen vállat. Hogy kényelmesebb legyen a beszélgetés a nyertes választ helyszínt is. Eddig nagyon szuper helyekre jutottunk el és ezt mindenkinek köszönjük. A pécsi egy különleges helyszín és alkalom volt. A nyertesünk Kitti, ahogy az interjúban említette is, a modellkedés a hobbija és nagyon szereti. Ezt a lehetőséget mi megragadtuk és megkérdeztük tőle, volna e kedve egy pár képhez az új Miana kabátokkal. De biztos ti is tudjátok, ha az ember szeret valamit csinálni, akkor bárhol bármikor örömmel megteszi. Kitti is így volt a modellkedéssel és nagyon örült, hogy elsőként láthatta a Miana kabátokat. Jó volt látni, hogy tetszenek neki a termékek és mi a profizmusától csak kapkodtuk a fejünket. Biztosak vagyunk benne, hogy fogjátok még látni Kittit a Miana ruháiban.

Ma már megjelent a Miana Facebook oldalán a legújabb nyereményjáték, amelyre már így is szép számmal érkeztek képek. Küldj be te is szülinapi emléket, hogy megnyerhesd az ajándékcsomagot és neked is személyesen vihessük el az egyedi cipőd.

You may also like