Hírek a divatról, praktikákról és a legújabb trendekről

Az nyár után az őszi színek az egyik legvarázslatosabb. Vannak stabil színek, amik sosem mennek ki a divatból és vannak változók, amik minden évben megújulnak. Lássuk 2021 ősz/tél divat színeit.

Khaki az örök klasszikus

Az zöld szín, az egyik alap őszi szín, ami minden évben visszatér. Közülük is a Khaki zöld. Nem csak a férfi ruhákon, egyre inkább a női ruhadarabokon is megtalálhatóak. Könnyed tudod variálni bármilyen színnel, mégis a legjobban a barna, fekete, fehér, rózsaszín meg hozzá. A khakit nem csak a ruhatáradban tudod kihasználni, hanem a sminkedben is. A zöld, rózsaszínnel kombinálva egy igazán dögös megjelenést biztosít. Az elegánsabb öltözetben és a laza viseletben is nagy szerepet játszik a zöld. Könnyed viselet minden alkalomra. Cipőben és ruházatban is kiemelkedően sikeres szín.

A Bordó és piros csábító ereje

Az Ősz egyik meghatározó színe a bordó, piros. Ezek a színek nem csak a ruhákban, kabátokon jelenik meg, hanem a lábbeliket, táskákon is, sőt egy csábító sminket is tudsz készíteni egy szemhéjtussal és egy piros rúzzsal. A Piros szín mindig is egy erősebb szín volt amit, van aki nem tud viselni. Az ősz az az időszak, amikor bátran hordhatod a bordót és a pirosat. Kombináld egy halványabb színnel és megkapod azt a komfortot amiben igazán jól érezheted magad. tedd teljessé a szetted piros kiegészítőkkel, hogy megkapd a magabiztos megjelenést, amit megérdemelsz.

Fukszia a lehengerlő megjelenésért

Nem az ősz jut először az eszedbe erről a színről. A fukszia szín már kezdett belopózni nem csak az öltözködés világába, de az otthoni dekorációkba is. A fuksziát szürkével vagy feketével kombinálva egyedi és lehengerlő kinézetet adhatsz az otthonuknak és a szettednek egyaránt. Az öltözködésben ha szeretnéd halványítani a fukszia adta erős megjelenést, akkor homok vagy világosszürke kiegészítőkkel tudod ezt megtenni.

Lila szerelem

A lila már a tavalyi szezonban is trendi színnek számított és ebben az évben sem vonul ki a divat színpadáról. A lila is nagyon jól használható nem csak az öltözködésben, hanem a sminkekben is. Sok márka nyúl a lila színhez az őszi kollekciójába, hogy élénkebbé és trendibbé tegye a kollekcióját.

Ezüstös ragyogás

Ebben az évben az őszi színekhez csatlakozott az ezüst is, amely nem csak az ékszerekben teszik tökéletessé a szetted, hanem az öltözködésbe is visz egy kis csalafintaságot. Az otthonodban eddig is kiemelt helyet kaptak az ezüst dekorációk. Miért ne tedd magadévá ezt a csillogást és varázsold el a környezeted a megjelenéseddel.

Az elmaradhatatlan barna

A Barna szín az örök klasszikus, amely minden évben megjelenik a színek őszi színpadán. Akár egy smink, akár az otthonod,akár az öltözeted fel tudod dobni egy barna színnel. Az otthonodban a fürdőszobában, a konyhában vagy a szobában megjelenő barna szín nagyon modern és letisztult hatást ad a térnek. A ruhatáradban megjelenő barna szín, mind sötét mind világos árnyalatban visszafogott és mégis lehengerlő tud lenni.

Viseld bátran a 2021-es ősz/ tél színeit és maradj trendi és magabiztos.

Markasbolt.hu Divatot szállítunk

You may also like

Vélemény, hozzászólás?