Ne maradj le róla>>>

2

nap

21

óra

5

perc

21

mp.

Márkák Batz

A Batz kategóriában kiváló minőségű Batz női, Batz férfi és Batz kiegészítőket találsz. A Batz minősége vitathatatlan,mivel figyel a talp vonalaira és stabil tartást biztosít. A Batz termékek is felveszik a ritmust a divattal és a kínálatában a fiatalokat célzó termékeket is megtalálod.

A Batz termékeket valóban magunknak érezhetjük, ugyanis 100% - ban magyar termék. Magyar megálmodója célja az volt, hogy mindenki úgy érezze csak neki készült a termék. A talpbetétében található latexhabgél képes felvenni a láb lenyomatát ezzel mindenkinek egyedi lábbelije lesz.Egy speciális varrással tartósabb lesz a lábbeli, az egyedi fejlesztésű hőlégkamrás ragasztásról nem is beszélve. A Batz lassan 20 éves múltra tekint vissza melyben szakemberei a legtökéletesebb és legkényelmesebb Batz papucsot, Batz férfi papucsot és a Batz női szandál tervezésének maximalizálását tűzték ki célul. A talpbetétében található latexhabgél képes felvenni a láb lenyomatát ezzel mindenkinek egyedi lábbelije lesz.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0