Fő kategória
Termékcsoport
Al kategória
Termék kategória
Tipus
Al tipus
Márka
Szín
Méret
Plus Size
Neme
Újdonság
Akciós
Állapot
Szállítási idő
Kollekció
Ár
0 Ft
-
100 Ft

Batz márka (0)

Ezen az oldalon, a kiválasztott szűrőkkel nincs találat. Próbáld meg, csökkenteni a szűréseket, hogy megtaláld a megfelelő terméket!

A Batz kategóriában kiváló minőségű Batz női, Batz férfi és Batz kiegészítőket találsz. A Batz minősége vitathatatlan,mivel figyel a talp vonalaira és stabil tartást biztosít. A Batz termékek is felveszik a ritmust a divattal és a kínálatában a fiatalokat célzó termékeket is megtalálod.

szűrés
Raktáron

A Batz termékeket valóban magunknak érezhetjük, ugyanis 100% - ban magyar termék. Magyar megálmodója célja az volt, hogy mindenki úgy érezze csak neki készült a termék. A talpbetétében található latexhabgél képes felvenni a láb lenyomatát ezzel mindenkinek egyedi lábbelije lesz.Egy speciális varrással tartósabb lesz a lábbeli, az egyedi fejlesztésű hőlégkamrás ragasztásról nem is beszélve. A Batz lassan 20 éves múltra tekint vissza melyben szakemberei a legtökéletesebb és legkényelmesebb Batz papucsot, Batz férfi papucsot és a Batz női szandál tervezésének maximalizálását tűzték ki célul. A talpbetétében található latexhabgél képes felvenni a láb lenyomatát ezzel mindenkinek egyedi lábbelije lesz.

Szeretnék hírlevelet kapni az újdonságokról, aktuális trendekről, kedvezményekről és kupon akciókról.
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Mostantól naprakész lehet a markasbolt.hu aktuális történéseiről, promócióiról.
A felíratkozásodat egy meglepetéssel köszönjük meg. A levelet keresd a postafiókodban.
CLOSE
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Értékeld oldalunk kezelhetőségét!
Köszönjük, hogy értékeltél minket!