70%-ig kedvezmények>>>

3

nap

11

óra

34

perc

5

mp.

Winter sale

Batz

A Batz termékeket valóban magunknak érezhetjük, ugyanis 100% - ban magyar termék. Magyar megálmodója célja az volt, hogy mindenki úgy érezze csak neki készült a termék. A talpbetétében található latexhabgél képes felvenni a láb lenyomatát ezzel mindenkinek egyedi lábbelije lesz.Egy speciális varrással tartósabb lesz a lábbeli, az egyedi fejlesztésű hőlégkamrás ragasztásról nem is beszélve. A Batz lassan 20 éves múltra tekint vissza melyben szakemberei a legtökéletesebb és legkényelmesebb Batz papucsot, Batz férfi papucsot és a Batz női szandál tervezésének maximalizálását tűzték ki célul. A talpbetétében található latexhabgél képes felvenni a láb lenyomatát ezzel mindenkinek egyedi lábbelije lesz.
Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0