Kedvezmények 70%-ig>>>

4

nap

21

óra

37

perc

27

mp.

Adidas

Az Adidas márkát senkinek sem kell bemutatni. A Világ egyik vezető sportcipő, sportruházat és sportkiegészítők gyártója. Olyan híres sportolók viselték a világhírű német cég termékeit, mint Jesse Owens, Muhammad Ali, Franz Beckenbauer, vagy épp David Beckham. A jellegzetes három csíkot még az alapításkor, 1920-ban találta ki Adolf Dassler (az ő nevéből alkották meg az Adidas elnevezést). Adidas női, Adidas férfi, Adidas lány, Adidas fiú, Adidas táskák és az Adidas kiegészítők kategóriákban több száz terméket találsz, amit a markasbolt.hu elvisz számodra.

 Rendezés
  • Új termékek
  • Korábbi termékek
  • Népszerűség
  • Ár Növekvő
  • Ár csökkenő
  • Akció csökkenő
  • Akció növekvő
Adidas Női további kategóriái:
Adidas Lány további kategóriái:
Adidas Fiú további kategóriái:

Az Adidas egy igazi sport márka. Mégis kevesen tudják hogy az első igazi sikert a RUN D.M.C zenekar egyik dala hozta el. A zenekar után még kettő előadó is dalba foglalta az Adidas nevét, melynek köszönhetően mégtöbben választották az ikonikus márkát. Nem szabad megfeletkeznünk azokról az ismert sportolókról sem, akik ezt az Adidast választották és rendkívüli sikereket arattak. Igaz,hogy az Adidas sportos márka, de amióta együtt dolgozik Stella McCartney divattervezővel, hétköznapibb darabokat is terveznek. A divattervező szezonról szezonra hétköznap is hordható szetteket álmodik meg az “Adidas by Stella McCartney” vonal megtervezésével

 

Őszi trend

Ősszel visszakerülnek a vastagabb ruhadarabok és a dzsekik is. Az úszást nem csak a nyárra találták ki. Az úszodákban egy kényelmes úszódresszben vagy úszónadrágban, úszószemüvegben és úszósapkában nem kell abbahagynod a sportolást. Az uszodából kikelülve egy kényelmes melegítő és az átmeneti kabát lesz a segítségedre. 

Téli divat

Hideg, rideg táj, eső, hó. Ezek mögött a szürke szavak mögött vidámság, lendület és kitartás lapul. Az Adidas mindig a sport támogatója volt és marad is. A kollekciók tervezésénél ezt a sport iránti szeretetet veszik figyelembe .

 

Tavasz

Az Adidas egyedi stílusa tette vezető sportmárka. Az Adidas női,férfi és gyermek ruházatot és cipőt készít évről évre hatalmas sikerrel. A Tavasz a megújulás évszaka. Ilyenkor sokan kocogásra adják a fejüket és szeretnék ezt kényelmes öltözetben és cipőben tenni és az Adidas három csíkja biztosíték erre. Melegebb napokon a leggings és a póló is előkerül. Igaz hogy sporolásra terveztés, de a szabadidődben is kiváló segítségedre lesz a Adidas teljes tavaszi kollekciója.

Nyár

Fórróság, strand, nyaralás, csak egy pár dologami az eszedbe jut rögtön a nyár hallatán. Ahhoz, hogy élvezetessé tedd a nyarat, nem hiányozhat a ruhatáradból a fürfőruha vagy a fürdőnadrág. Az Adidas kínálatában a kiegészítők között megtalálod a törölközőt amivel a strandra tudsz kimenni. Ha úszni támad kedved, úszószemüveget és az úszósapkát is megtalálod. Táskák kínálatából megtalálod a megfelelő méretet a strandoláshoz vagy a nyaraláshoz.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0