Újdonságok, prémium szolgáltatással>>>

4

nap

18

óra

33

perc

47

mp.

Adidas Férfi

Az Adidas férfi termékei népszerűek nem csak a sportlók körében. Az Adidas férfi ruházat és az Adidas férfi cipő sikeres termékei folyamatosan megtalálható a markasbolt.hu oldalán, ahol a legújabb divattal találkozol.

Az Adidas férfi kollekciója évről évre képes megújulni az eredeti vonalat megőrízve.

Tavaszi trend

Az Adidas a jó idő kezdetével elhozza a férfias stílust az átmeneti kabátokkal. Előkerülnek a vékonyabb cipők és a vékonyabb ruhadarabok is. A melegítők stílust adnak egy mellénnyel és egy utcai cipővel együtt. Az Adidas sok sportot támogat, talán ez is a sikerének a titka.  A tavasz megérkeztével sok szabadtéri sport veszi kezdetét. Ehhez szükséged van kényelmes cipőre és kényelmes ruhára. Az Adidas ruhái a jó légáteresztő képessége miatt szeretik a sportolók viselni.

Nyári divat

A nyári melegben a strandolás hűsítően hat. Az Adidas fürdőnadrág kényelmes viselet a hétvégi csobbanáshoz vagy akár az úszó sport műveléséhez. A nyári melegben sokszor jönnek össze a fiatalok focizni vagy ép röplabdázni. Bármilyen sportot is szeretsz űzni az Adidas termékei jó választás lesz ehhez. Nem csak a sport szerelmesei kedvelik az Adidas cipőt vagy Adidas ruhát. Kiránduláshoz vagy egy kerti partira is kitűnő választás. A kirándulásokhoz kényelmes táskákat is találsz az Adidas választékában, melyekkel könnyebb lehet a háton a súly. Élvezd a nyár minden pillanatát az Adidas segítségével.

Őszi trendek

Ismét előkerülnek az átmeneti kabátok, melyek esőállóak és nem hagyják hogy a ruhád vizes legyen. A melegítők vastagabbak, a cipők vízállóbbak lesznek. Az őszi divatrendeket követve változatos színekkel és kreatív formákkal hozza el az Adidas a cipő és férfi ruházati kollekcióját. A jellegzetes három csík biztosít arról hogy egy megbízható márkába fektetsz be, amely már régóta a piacon van és az élmezőnyben helyezkedik el. Az Adidas az egyik legsikeresebb sportmárkák közé tartozik. Válaszd  a minőséget a mindennapokban is.

Téli felfrissülés

Megérkezett a tél és vele együtt a vastag ruhadarabok és az aláöltözetek is. Sokan szeretnek futni a hideg idő ellenére is ezért az Adidas aláöltözetet tervez,amely megvéd a minuszoktól a melegítőddel összehangolva. Válassz az Adidas télikabátai közül melyeket a hidegre terveztek,hogy a minuszokban is meleg tartsanak. A bakancsokat a magas száruk és a meleg bélésük teszik sikeressé a vízállóság mellett. A mindennapok során egy kellemes kikapcsolódás is rádfér és ehhez nyújt számodra segítséget az Adidas melegítés vagy jogging.

Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0