Fedezd fel a legújabb kollekciónkat >>>

1

nap

16

óra

22

perc

28

mp.

SPRING FASHION

Adidas

Az Adidas márkát senkinek sem kell bemutatni. A Világ egyik vezető sportcipő, sportruházat és sportkiegészítők gyártója. Olyan híres sportolók viselték a világhírű német cég termékeit, mint Jesse Owens, Muhammad Ali, Franz Beckenbauer, vagy épp David Beckham. A jellegzetes három csíkot még az alapításkor, 1920-ban találta ki Adolf Dassler (az ő nevéből alkották meg az Adidas elnevezést). Adidas női, Adidas férfi, Adidas lány, Adidas fiú, Adidas táskák és az Adidas kiegészítők kategóriákban több száz terméket találsz, amit a markasbolt.hu elvisz számodra.

Az Adidas egy igazi sport márka. Mégis kevesen tudják hogy az első igazi sikert a RUN D.M.C zenekar egyik dala hozta el. A zenekar után még kettő előadó is dalba foglalta az Adidas nevét, melynek köszönhetően mégtöbben választották az ikonikus márkát. Nem szabad megfeletkeznünk azokról az ismert sportolókról sem, akik ezt az Adidast választották és rendkívüli sikereket arattak. Igaz,hogy az Adidas sportos márka, de amióta együtt dolgozik Stella McCartney divattervezővel, hétköznapibb darabokat is terveznek. A divattervező szezonról szezonra hétköznap is hordható szetteket álmodik meg az “Adidas by Stella McCartney” vonal megtervezésével.
Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0